In gesprek met Karim Radi

0
158

De 38-jarige Karim Radi uit Dordrecht is al 21 jaar verbonden aan EBOH. Hij had zich geen beter ontvangst kunnen wensen bij de vereniging aan het sportcomplex Schenkeldijk. Karim is op zijn achtste begonnen met voetballen en is niet van plan te stoppen.

 

‘’Ik ben op 17-jarige leeftijd naar Nederland gekomen, nog diezelfde dag was ik aan het voetballen in Wielwijk’’, vertelde Karim. Hij was daar aan het voetballen met jongens die allemaal bij EBOH lid waren. Nog geen twee weken later heeft Karim zich ook bij de voetbalvereniging uit Dordrecht aangesloten. Radi laat weten dat hij goed is opgevangen bij de club en zich er thuis voelt.

 

Karim, die eigenaar is van zijn eigen schilderbedrijf, heeft door de jaren heen mooie herinneringen gemaakt bij de vereniging. Vanaf zijn zeventiende fietste hij drie keer per week samen met de jongens uit de buurt naar de club. Dit versterkte de band met die gasten en de club enorm. Karim voelt zich enorm thuis als hij over het complex loopt of in de kantine zit. Toen zijn zoontje oud genoeg was om te gaan voetballen was er geen twijfel over mogelijk. ”Het was gelijk, die moest naar EBOH” , zei Karim die zijn zoontje ook heeft ingeschreven bij de voetbalvereniging.

 

‘’Sinds vier jaar ben ik ook begonnen met het trainen van een elftal. Ik train nu de jongens van O8-1. We spelen nu in de tweede klasse, maar we willen zo snel mogelijk een klasse hoger spelen en promoveren naar de eerste klasse. Ik heb er vertrouwen in en geloof in ons team’’, aldus Karim.

 

‘’Om te beginnen wil ik mijn pupillen trainersdiploma halen en mezelf blijven ontwikkelen als trainer. Verder wil ik nog meer trainer diploma’s halen en groeien als trainer’’, vertelt Karim in een gesprek met Voetbaljournaal. Vervolgens vroegen we hoe hij naar de toekomst kijkt op het gebied van voetbal. Het ultieme doel is volgens hem om met de vereniging EBOH weer tot een van de beste amateur verenigingen in de regio te behoren, sluit de 38-jarige Karim af.

Klik op EBOH voor de laatste artikelen over de club.
Klik op EBOH voor meer informatie over de club.