In gesprek met Julian Trebels van SV Oranje Wit

Julian Trebels is 20 jaar en speelt bij SV Oranje Wit. Op zeven jarige leeftijd begon hij hier met voetballen en vanaf de D’tjes speelt hij al in de selectie. Zijn debuut voor het eerste heeft hij nog niet gemaakt.

Sport-centrum-dordrecht_internetbalk_2020

Trebels is een student in Tilburg en werkt vier dagen per week bij Domino’s. Toen hij zeven jaar oud was begon hij met voetballen in de F3 wat op dat moment nog een selectieteam was. Het jaar erna viel hij af en heeft hij een jaar in de F2 en daarna twee jaar in de E4 gespeeld. Vervolgens ging hij naar de D2. Vanaf dat moment heeft hij weer elk jaar in de selectieteams gespeeld.

Het eerste seizoen in de senioren is niet fijn verlopen verteld Trebels. ‘’We begonnen het seizoen met twee keer winst, een gelijkspel en een verlies. Daarna hebben we geen competitiewedstrijden meer kunnen spelen.’’

In de A1 was het Trebels gelukt om met zijn team kampioen te worden in de vierde divisie. Dit was tot nu toe dan ook het hoogtepunt van zijn voetbalcarrière. Een dieptepunt voor de voetballer was om in de F2, twee keer achter elkaar de tweede plek te bereiken. Dan ben je zo dichtbij, maar lukt het net niet. Het persoonlijk doel met voetbal is voor Trebels om fit te blijven en om zo veel mogelijk uit zichzelf te halen.

Als voorbeeldvoetballer kijkt Julian graag op naar Jessey van Prehn omdat hij zo sterk is aan de bal en hij technisch heel goed kan voetballen. Om optimaal te kunnen presteren heeft de jonge voetballer geen rituelen die hij aanhoudt. Naast het voetballen vindt hij het leuk om andere sporten te doen en om te gamen.

 

Voor meer artikelen over SV Oranje Wit klik hier.
Voor meer informatie over SV Oranje Wit klik hier.

 

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Chris Tolman gaat vierde seizoen in met sv DSO 3

Vandaag spreken we met Chris Tolman, de 27-jarige voetballer van sv DSO 3. Chris Tolman speelde vroeger in de...

In gesprek met Boris en Lorenzo van Creating Legends Academy

Vandaag zijn we in gesprek met de 47-jarige Boris Knebel en de 32-jarige Lorenzo Philippi. De twee heren zijn...

John van Leeuwen heeft zin in nieuwe klus bij FIOS

Of John van Leeuwen zin heeft in zijn nieuwe klus als hoofdtrainer van FIOS? Reken maar! De Rotterdammer neemt...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.