In gesprek met Jamie van den Broek van Unitas’30 jo17-4

0
144

Jamie van den Broek (15) speelt bij Unitas’30 in de jo17-4 als laatste man en als 2 de aanvoerder in het team. Hij is begonnen met voetballen in de E-10 en daarna is hij doorgestroomd naar de D-8 en vanaf daar naar de D-4, met de veranderingen naar “jongens onder de” is hij van de jo15-6  naar de jo16-2 gegaan en speelt hij in de jo17-4.

 

verfhuys-breda-2

 

De afgelopen wedstrijden die het team van van den Broek heeft gespeeld in de beker poule waren drie goede wedstrijden met mooi voetbal en natuurlijk ook mooie uitslagen. Hij zelf zegt “We zijn eerste geworden van de 4 en hebben 3 uit 3 kunnen winnen van onder andere DSE, Bavel en JEKA”.

Over de wedstrijd tegen JEKA zegt van den Broek het volgende: “Na de aftrap bleek JEKA sterker dan vooraf ingeschat. Complimenten daarvoor aan hen. De wedstrijd ging redelijk gelijk op, al kwamen er geen echte kansen en speelde het spel zich vooral op het midden veld af. Maar gaande de eerste helft begon Unitas’30 JO17-4 goed samenspel te laten zien. Waardoor de eindstand uiteindelijk 3-1 werd in het thuisvoordeel van Unitas’30.

Op zaterdag 19 september speelt het team van van den Broek tegen VVR uit Rijsbergen voor de eerste competitie wedstrijd. Van den Broek hoopt dat ze het goede voetballen door kunnen zetten en dat ze een mooie eind klassering kunnen waarmaken in de 4de klasse. Het doel dat van den Broek voor zichzelf heeft gesteld is zo weinig mogelijke doelpunten door laten komen natuurlijk.

 

klik hier voor meer artikelen over Unitas’30.