Huiskamer Hypotheken sponsort Unitas’30 jeugd 250 hesjes

0
106

Iedere club heeft ze wel nodig, de voetbalhesjes. Tijdens trainingen of bijvoorbeeld in onderlinge wedstrijdjes. Ze komen altijd wel van pas en je kan er eigenlijk nooit genoeg hebben. Jannus Deijkers van Huiskamer Hypotheken sponsorde de Unitas’30 jeugd 250 hesjes die goed van pas komen in deze tijd.huiskamer-hypotheken

 

 

De Unitas jeugd vult de zaterdagen op dit moment met het spelen van onderlinge wedstrijden. De wedstrijden worden gespeeld tegen leeftijdsgenoten in dezelfde leeftijdsklasse, maar soms ook wel is een niveautje hoger. Hier zijn dan ook heel veel hesjes voor nodig. De hesjes worden dus veel gebruikt op dit moment, door de weeks op trainingen en nu dus ook op de zaterdagen. Extra hesjes komen dus altijd van pas voor verenigingen. Jannus vindt het mooi dat hij in deze tijd wat extra kan doen voor de vereniging. “Als ik de club op deze manier kan helpen, dan geeft dat een echte voldoening. De hesjes worden over heel de vereniging verdeelt, zodat iedereen er gebruik van kan maken.”

Jannus is zelf ook leider/trainer van de JO11-6 en JO13-4, in beide teams spelen zijn kinderen. Hieraan geeft Jannus ook drie keer in de week training. “Ik merkte ook dat de kinderen minder fanatiek waren op de trainingen omdat er op zaterdag niks was om naar toe te leven. Nu de onderlinge wedstrijden worden georganiseerd is het niveau op de trainingen weer veel fanatieker. Als je de kinderen met een blij gezicht en rode wangetjes van het veld af ziet lopen dan weet je ook weer waar voor je het hebt gedaan.”

Klik hier voor meer artikelen over Unitas’30
Klik hier voor meer informatie over Unitas’30