Hoek 4 heeft valse start tegen Terneuzense Boys

0
84

Terwijl Hoek 4 bleef door trainen na het stilleggen van de competitie, werd binnen de spelersgroep gehoopt dat de tegenstanders dit niet deden. Waar Hoek 4 alleen maar beter kon worden hoopte het een inhaalslag te maken op de tegenstanders, zodat ze deze in het komende seizoen konden verrassen. De eerste test in de voorbereiding van Hoek 4 was de wedstrijd tegen Terneuzense Boys 4. Echter bleek dat deze tegenstander ook had doorgetraind en dit ook nét iets beter had gedaan, de eindstand van de wedstrijd werd 2-6 in het voordeel van de bezoekers uit de gelijknamige stad.

Nadat het heilige hoofdveld op sportpark Denoek werd vrijgemaakt door de eerste selectie van de lokale HSV, mochten de spelers van beide teams aantreden. Nadat de kratjes en vaantjes waren uitgewisseld tussen beide teams floot Jan Vergouwe om klokslag half 2 op zijn fluit om de wedstrijd zodoende te laten aanvangen. Waar men dacht dat Hoek het aan het einde van vorig seizoen redelijk op orde leek te hebben, lag de bal na 3 minuten al in het net van de blauw-witte-formatie.

De ruim 70 toeschouwers zagen Youri van Leuven de 1-1 binnen tikken op aangeven van Rens Verhelst. Echter wist de opponent vlak voor rust nog op voorsprong te komen en gingen de blauwwitten met een minimale achterstand rusten; 1-2. In de tweede helft wist de tegenstander nog vier maal te scoren waaronder enkele parels van doelpunten. Aan Hoekse kant wist de altijd scherpe spits, Youri van Leuven, zijn tweede doelpunt op het wedstrijdformulier te krijgen. Eindstand 2-6. Na afloop werd de wedstrijd nog eens doorgezet in de kantine onder de welbekende nieuwe regels. Hoek liet zich echter niet uit het veld slaan door deze maatregelen en zo werd de derde helft een prooi voor de thuisploeg. Dit resulteerde in een, tot nu toe, recordomzet in de kantine in het huidige jaartal 2020.

We delen via deze weg nog even een kleine oproep vanuit de Zeeuws-Vlaamse equipe:

Hoek 4 zoekt nog “waardige” tegenstanders voor enkele oefenpotjes om de voorbereiding compleet te maken. Dus zijn jullie een kelderklasse-waardig team en zoeken jullie nog een tegenstander?