Heren van Bristol geven voorsprong uit handen

0
133

 

Er leek er geen vuiltje aan de lucht voor Bristol afgelopen vrijdag. Door goals Safouane Al Allaouie en Rick de Jonge en een eigen doelpunt was er de comfortabel 1-3 voorsprong bij rust. Maar na de pauze zag trainer Said Ouasti zijn ploeg fouten maken.

“Het liep minder bij ons, we verloren te veel duels, en gaven een  voorsprong gewoon weg.’’ Transito profiteerde daarvan en kantelde het duel volledig. Van 2-5 werd het 5-5, via Achraf el Bousksaki Souane Tanouti en Safouane Al Allaoui was de drie punten zo goed als veilig gesteld, althans dat dachten de Roosendaalers. ,,Maar het liep allemaal net iets anders, zei Said Ouasti. Een winnaar kwam er echter niet. Transito ging met een extra veldspeler spelen, en kwam onbegrijpelijk nog langszij

De coach baalde o.a. van twee individuele “kinderachtige” fouten die in zijn ogen het onnodige gelijkspel opleverden. “We geven twee cadeaus weg wat de aanleiding was om Transito vertrouwen te geven. Ze roken bloed en mijn spelers liepen uit positie`s naarmate de klok naar het einde tikte.”

Positief punt is wel dat het team aanzienlijker beter is geworden vergeleken met afgelopen seizoen. Het vertrouwen dat het goed gaat komen is daarom groot.