Heren van Bristol geven voorsprong uit handen

 

target="_blank"

Er leek er geen vuiltje aan de lucht voor Bristol afgelopen vrijdag. Door goals Safouane Al Allaouie en Rick de Jonge en een eigen doelpunt was er de comfortabel 1-3 voorsprong bij rust. Maar na de pauze zag trainer Said Ouasti zijn ploeg fouten maken.

“Het liep minder bij ons, we verloren te veel duels, en gaven een  voorsprong gewoon weg.’’ Transito profiteerde daarvan en kantelde het duel volledig. Van 2-5 werd het 5-5, via Achraf el Bousksaki Souane Tanouti en Safouane Al Allaoui was de drie punten zo goed als veilig gesteld, althans dat dachten de Roosendaalers. ,,Maar het liep allemaal net iets anders, zei Said Ouasti. Een winnaar kwam er echter niet. Transito ging met een extra veldspeler spelen, en kwam onbegrijpelijk nog langszij

De coach baalde o.a. van twee individuele “kinderachtige” fouten die in zijn ogen het onnodige gelijkspel opleverden. “We geven twee cadeaus weg wat de aanleiding was om Transito vertrouwen te geven. Ze roken bloed en mijn spelers liepen uit positie`s naarmate de klok naar het einde tikte.”

Positief punt is wel dat het team aanzienlijker beter is geworden vergeleken met afgelopen seizoen. Het vertrouwen dat het goed gaat komen is daarom groot.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Club van de Week-Rick Wijntje hoopt volgend seizoen de verwachtingen van GOZ waar te maken

De 23-jarige aanvaller Rick Wijntje maakte aan het begin van dit seizoen een transfer van SHO naar GOZ. Zijn...

Drie nieuwe aanwinsten voor VV Rhoon

Levi Koster keert terug, Tom den Boer en Henk Meijers komen naar Rhoon De 17 jarige talentvolle 2-benige buitenspeler Levi...

Jan Lindhout van WSV Well hoopt op de nacompetitie

Vandaag spreken wij met Jan Lindhout, de 27-jarige linksbuiten van WSV Well. Jan debuteerde op zijn zestiende al in...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.