Groote Lindt walst over Dubbeldam

0
107

De eerste thuiswedstrijd in 2020 heeft voor Groote Lindt een grote zege opgeleverd. Na vorige week de winst in de uitwedstrijd in en tegen s’ Gravendeel te hebben gepakt werd zaterdag Dubbeldam verslagen. Na de aftrap, op de goed bespeelbare grasmat, was de eerste grote mogelijkheid voor Dubbeldam.  Lindt liet zich hierdoor echter niet afschrikken en bleef de aanval zoeken. Via een hoekschop was het Tim Willemstein die  Lindt koppend aan de voorsprong in de wedstrijd hielp: 1 – 0. Nog voor rust nam Groote Lindt nog verder afstand door Nasi El Arbaoui: 2 – 0. Direct na rust was het wederom Nasir El Arbaoui die na een voorzet in een rommelige situatie de bal achter de Dordtse doelman wist te krijgen: 3 – 0. In de loop van de tweede helft wist Dubbeldam iets terug te doen met een uitstekend doelpunt: 3 – 1. Met 15 minuten te spelen een driedubbele wissel bij Lindt. Op volle kracht werden de voorsprong verder uitgebreid naar 4 – 1 door JO19-speler Max Klop. Het laatste woord was aan Juthlen Castillo die met een afstandsschot de Dubbeldamse keeper wist te verslaan. Een prima en overtuigende overwinning dus voor  Lindt dat a.s. zaterdag op bezoek gaat bij DFC in Dordrecht.

Meer informatie over Groote lindt? Klik hier.
Klik hier voor een ander artikel over Groote lindt.