Groote Lindt verliest kansloos van OSV

Een gehavend Groote Lindt heeft zaterdag een kansloze 5-0 nederlaag geleden in de uitwedstrijd bij OSV uit Oud-Beijerland.  

Groote Lindt dat de afgelopen maand helaas al twee spitsen zag stoppen, kon als gevolg van blessures ook geen beroep doen op diverse basisspelers. Tel daarbij op dat een aantal spelers die wel speelden last hadden van lichtere blessures en je weet dat het een lastige middag kan worden tegen één van de koplopers.

In de eerste 20 minuten ging het spel echter vrijwel gelijk op. Groote Lindt kreeg zeker diverse mogelijkheden maar tot een treffer kwam het niet. OSV opende in de 20e minuut de score na een, door een wel zeer overdreven pratende scheidsrechter, toch wel gemakkelijk gegeven penalty. En met deze 1-0 achterstand was het verzet van de ploeg uit Zwijndrecht eigenlijk wel gebroken. Nog voor de rust stond de 2-0 op het scorebord en ook na de thee kon de Lindt het niet bolwerken tegen een makkelijk voetballend (en nog 3 keer scorend) OSV.

Groote Lindt kan de goede reeks overwinningen van de laatste weken dus niet voort zetten en moet voorlopig pas op de plaats maken en blijft op een plek in de middenmoot staan. De komende weken zal het elftal uit een ander vaatje moeten gaan tappen en zullen sommige spelers zich echt moeten gaan realiseren dat er een andere beleving en “wil om te winnen” nodig is om op dit niveau de punten (als team!) binnen te halen . Aanstaande zaterdag zullen die punten hard nodig zijn in de thuiswedstrijd tegen Leonidas.

Meer informatie over Groote Lindt? Klik dan hier.
Of lees hier een ander artikel over Groote Lindt.

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Van de Werken van OFB: ‘Je doet het voor de kinderen’

Meester op een basisschool en op de achtergrond veel werk verzetten voor OFB. En hoewel hij er zelf geen...

Andu Blokland gaat de concurrentiestrijd aan bij VOC

Andu Blokland maakte afgelopen zomer de overstap van Spartaan’20 O21 naar de hoofdmacht van VOC. De keeper is bij...

In gesprek met Mike Polderman van VV Bavel

Vandaag gaan we in gesprek met Mike Polderman, de centrale verdediger van VV Bavel. Dit seizoen wilt Polderman niets...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.