Goede eerste wedstrijd Unitas’30 JO17-4 tegen Bavel JO17-4

0
113

De eerste wedstrijd van het seizoen is altijd een beetje afwachten hoe de wedstrijd zal verlopen.
Bij het team van vorig jaar zijn 2 spelers extra bij gekomen, waardoor we nu een mooi team van 16 spelers hebben.Al deze spelers wilden graag spelen, en zo hadden zij deze eerste wedstrijd  5 reserve spelers op de bank. In combinatie met een fraai wissel schema, zou iedere speler muv de keeper deze wedstrijd worden gewisseld in deze wedstrijd van Unitas jo17-4 tegen Bavel jo17-4.

HappyPoint_desinfectie

De tegenstander bestond uit een team met een aantal jongere spelers en had een jonge trainer/coach, die bijgestaan werd door een ouder.

Na de aftrap werd het vrij snel duidelijk dat Unitas’30 JO17-4 de bovenliggende partij was. Het fysieke verschil met de spelers van de tegenstander maakte hier het verschil. Maar dan moet je nog steeds goed je best doen. En dat was ook zo. Iedereen deed zijn best. Zette de tegenstander vast en probeerde bij bal bezit goed mee te doen in de opbouw van het spel.
Dat niet alles goed verliep is vrij logisch voor zo’n eerste wedstrijd. Maar dan hebben we nog altijd onze solide verdediging, die deze wedstrijd vrijwel geen enkele kans weggaf.

Door het veldoverwicht konden we in de eerste helft uitlopen naar 5-0.
Na de rust waren er ook nog een aantal grote kansen, maar werd er toch nog maar 1 goal gescoord, wat resulteerde in de eindstand van 6-0.

Al met al was het een sportieve wedstrijd en voor Unitas’30 JO17-4 een mooie opwarmer voor de pittige derby tegen DSE JO17-1 die volgende week op het beker programma staat.

bron: Unitas’30

foto: Roland van Bezouw

klik hier voor meer artikelen van Unitas’30
klik hier voor meer informatie over Unitas’30