Gido Boertje keert terug op het oude nest bij R.W.B als trainer JO17-1, René van Drongelen wordt hoofdtrainer JO17-2

Afgelopen zaterdag werd bekend gemaakt dat Nicky Ligtvoet de JO13-1 gaat trainen.
De TC jeugd van R.W.B. is verheugd te kunnen melden dat er komend seizoen twee teams JO17 worden ingeschreven bij de KNVB.

HappyPoint_desinfectie

De JO17-1 zal getraind gaan worden door Gido Boertje. Gido is geen onbekende van R.W.B. en heeft jarenlang in zowel jeugdteams als seniorenteams gevoetbald. Gido is verloofd met Kelly en ze hebben een zoontje genaamd Xavi. “Vanaf mijn 4de voetbal ik al bij RWB en heb veelal in selectieteams gespeeld”. Afgelopen seizoen is Gido trainer geweest bij Sparta’30 van de JO15 selectie.  “Het voelt weer goed om terug te keren bij R.W.B. en ik ben blij met het vertrouwen dat de TC in mij heeft”. Daarnaast is de 27-jarige Waalwijker lid van de Evenement Commissie van R.W.B.
Evenals bij de JO13 zullen de assistent trainer en leider in een later stadium bekend worden gemaakt.

Doordat Marco Damen een 3-jarig contract heeft getekend bij de JO19 zal het team dat op dit moment de JO16 is, wederom getraind gaan worden door René van Drongelen en Raymond Rouwen en als JO17-2 aan de competitie deelnemen. Als voetbalclub moeten we ontzettend blij zijn met echte clubiconen zoals René en Raymond wel omschreven mogen worden. Beide heren zijn al jarenlang trainers van het team dat al meerdere jaren bij elkaar voetbalt.  Het team is onder bovengenoemde trainers doorgegroeid van de 4e klasse naar inmiddels de 1e klasse . “We zijn ontzettend trots dat het team zich zo heeft ontwikkeld en 3 klassen hoger is gaan spelen, waarbij er maar een paar spelers zijn gestopt de afgelopen jaren, een unieke prestatie”! Zoals het er nu voor staat stoppen er wederom weinig spelers aldus René”.
Op verzoek van zowel René als Raymond zal Nicky Ligtvoet wekelijks op de maandag de JO17-2 gaan assisteren.  “Het doel van de Technische Commissie en de trainers voor volgend jaar is om de JO17-2 selectie door te ontwikkelen naar een nog hoger niveau om zodoende een kwalitatief goed elftal af te leveren aan de JO19.

Bron & foto: RWB

Voor meer artikelen over RWB klik hier

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Pjotr Sanders: de sportverzorger van VVGZ

Pjotr Sanders is 32 jaar en werkt in het dagelijks leven als docent aardrijkskunde op het Heer Bokel College....

Keeper Gino van Luijn begint aan nieuw avontuur bij Delta Sports ’95

Vandaag gaan we in gesprek met doelman Gino van Luijn. Gino is keeper bij Delta sports ’95.  We hebben...

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.