Gerald Vanenburg gaat training geven aan de jeugd

0
90

Wil je een nog betere en technische voetballer worden? Wie kan het je beter leren dan DE MEESTER zelf: Gerald Vanenburg.

Een van de meest technisch begaafde spelers die Nederland ooit heeft gehad gaat trainingen geven bij voetbalvereniging Maarssen. Dit is bedoeld voor jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging en iedereen is dus welkom. Let op: per leeftijdscategorie zijn een beperkt aantal plekken zodat Gerald zijn volledige aandacht kan schenken aan de spelers. Wacht niet te lang met opgeven dus, want vol is vol.

Op zondag 18 november start hij met een aantal clinics voor deze verschillende leeftijdscategorieën. Informatie over exacte tijdstippen zal z.s.m bekend gemaakt worden.

Dus wil jij training krijgen van deze oud-Europees Kampioen en Europa Cup 1 winnaar? Zet dan zondag 18 november in je agenda en geef je op! Wil je meer weten over de exacte kosten voor deelname en/of het opgeven?  Mail naar soccereventsholland@gmail.com.