Gerald Vanenburg gaat training geven aan de jeugd

Wil je een nog betere en technische voetballer worden? Wie kan het je beter leren dan DE MEESTER zelf: Gerald Vanenburg.

Een van de meest technisch begaafde spelers die Nederland ooit heeft gehad gaat trainingen geven bij voetbalvereniging Maarssen. Dit is bedoeld voor jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging en iedereen is dus welkom. Let op: per leeftijdscategorie zijn een beperkt aantal plekken zodat Gerald zijn volledige aandacht kan schenken aan de spelers. Wacht niet te lang met opgeven dus, want vol is vol.

Op zondag 18 november start hij met een aantal clinics voor deze verschillende leeftijdscategorieën. Informatie over exacte tijdstippen zal z.s.m bekend gemaakt worden.

Dus wil jij training krijgen van deze oud-Europees Kampioen en Europa Cup 1 winnaar? Zet dan zondag 18 november in je agenda en geef je op! Wil je meer weten over de exacte kosten voor deelname en/of het opgeven?  Mail naar soccereventsholland@gmail.com.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

RKVV Roosendaal MO15-1 gaat voor het hoogste haalbare!

Vandaag spreken we met Michel Gremmen; trainer/leider RKVV Roosendaal Meiden onder 15-1. Dit gezellige damesteam is door jaren heen...

Eliza Umans: van speelster naar trainster bij VVOG

Eliza Umans stopte op 21-jarige leeftijd met voetballen bij VVOG. “Ik raakte het plezier kwijt”, vertelt Umans. De oud-speelster...

Cluzona Dames 1 kent elkaar door en door!

Cluzona Dames is 1 is een gezellig en jong team dat graag presteert in de eerste, tweede maar ook...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.