Ger Klop wordt Hoofd Jeugd Opleiding bij S.S.C.’55

Ger Klop wordt de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding bij S.S.C.’55. De komst van de 56-jarige inwoner van Nieuwendijk is een belangrijke stap bij het verder ontwikkelen van de jeugdafdeling. Ger neemt een schat aan voetbalervaring mee. Hij was eerder onder meer actief als hoofdtrainer, jeugdtrainer en scout bij tal van clubs in de regio, zoals Kozakken Boys, Altena, Almkerk, Unitas en RKC Waalwijk.

HappyPoint_desinfectie

De rol van Hoofd Jeugdopleiding staat nog niet op het indrukwekkende cv van Ger. “Dit is een nieuwe ervaring voor mij en een uitdaging die ik graag bij S.S.C.’55 aan ga. Ik ken S.S.C.’55 van mijn werk bij andere verenigingen en heb altijd goede ervaringen met de club. Er staat hier een hele goede organisatie. Ik denk dat de club en ik goed bij elkaar passen.”

gezamenlijk aanpak
Bij S.S.C.’55 wordt Ger onder meer verantwoordelijk voor het begeleiden van de jeugdtrainers, het werven van nieuwe trainers en het samenstellen van de teams. Over de precieze invulling van zijn werk, kun je later meer lezen. Ger: “In het begin zal ik veel wedstrijden en trainingen bekijken en het gesprek aangaan met diverse mensen binnen de jeugdafdeling van S.S.C.’55. Ik ben niet iemand die binnenkomt en meteen zegt: alles moet vanaf nu anders. Ik wil dit samen met een groot deel van de club oppakken.”

Ger sprak onlangs met onder meer Roy van Oosterhout (TC), Arno van Oosterhout (jeugdvoorzitter), Remco Steenbeek (voorzitter) en jeugdcoördinatoren Patrick Heurter en René Quirijns. “Dat waren goede gesprekken. De club en ik zitten op één lijn als het gaat om het neerzetten van een nog betere jeugdafdeling”, zegt Ger.

Roy van Oosterhout is verheugd met de komst van Ger. “Het is voor het eerst dat we een Hoofd Jeugdopleiding hebben bij onze vereniging. Met de komst van Ger willen we onze jeugdafdeling nog verder vormgeven en laten groeien.”

Bron & foto: S.S.C ’55

klik hier voor meer informatie over S.S.C ’55
Voor meer artikelen over S.S.C ’55 klik hier

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Chris Tolman gaat vierde seizoen in met sv DSO 3

Vandaag spreken we met Chris Tolman, de 27-jarige voetballer van sv DSO 3. Chris Tolman speelde vroeger in de...

In gesprek met Boris en Lorenzo van Creating Legends Academy

Vandaag zijn we in gesprek met de 47-jarige Boris Knebel en de 32-jarige Lorenzo Philippi. De twee heren zijn...

John van Leeuwen heeft zin in nieuwe klus bij FIOS

Of John van Leeuwen zin heeft in zijn nieuwe klus als hoofdtrainer van FIOS? Reken maar! De Rotterdammer neemt...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.