Frangiamore heeft ambities met VV Hansweertse Boys

0
1027

Vincenzo Frangiamore, voormalig profvoetballer, die sinds kort hoofdtrainer is van vv Hansweertse Boys heeft ambities met zijn ploeg.

 

De trainer, die zichzelf omschrijft als een enthousiaste oefenmeester met veel ambities en passie, heeft afgelopen jaar zijn UEFA B-licentie gehaald en hoopt binnenkort ook de UEFA A-licentie achter zijn naam te kunnen zetten. Verder heeft de geboren Italiaan opleidingen gedaan bij onder andere Hoffenheim, Excelsior Rotterdam en de KNVB.

Met deze ervaringen wil de oud-speler van Crystal Palace in het linkerrijtje eindigen. Frangiamore, die met ploegen als AFC DWS, Atlético Marbellí en U.E Vall Dels Alcanas veel ervaring heeft in het trainersvak, heeft als doelstelling om met zijn elftal bij de eerste zes ploegen op de ranglijst te komen.

Frangiamore wil met Hansweertse Boys mooi en aanvallend voetbal spelen. Verder vind hij het doorselecteren vanuit de jeugd en het uitdragen van normen en waarden erg belangrijk. Op de vraag waarom hij juist bij Hansweertse Boys trainer is geworden, antwoordde hij. ”Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging en het fundament en de structuur voor de toekomst van deze club spreken mij enorm aan.’’

Tot slot is Vincenzo bezig aan een project om een voetbalschool te realiseren. Vanaf oktober 2022 gaat dit concept van start om (jonge) voetballers op te leiden en hun individuele voetbalkwaliteiten te verbeteren. Bij de start van zo’n project komen de organisatorische kwaliteiten van Frangiamore goed van pas om de voetbalschool tot een succes te brengen.

Klik op Hansweertse Boys voor de laatste artikelen over de club.

Klik op Hansweertse Boys voor meer informatie over de club.