Frame Your Sport Moments

0
203

Frame Your Sport Moments is een bedrijf met jarenlange ervaring en met een bijzondere passie voor sport. Met veel creativiteit en kennis van zaken zorgt Frame Your Sport Moments voor mooie en betaalbare resultaten.

Onze service is eigenlijk simpel: we maken een collectie van uw herinnering, onze ontwerpers maken een creatief en op maat gemaakt concept en overleggen met jou of het ontwerp voldoet aan uw wensen. Vervolgens zijn wij klaar om jouw sportmoment professioneel in te lijsten.

Wij zijn uniek in onze service en design en zijn ervan overtuigd dat wij voor ieder budget een passende en professionele inlijsting kunnen aanbieden. We maken alleen gebruik van de beste kwaliteit materialen en ieder eindresultaat is uniek en anders. Geen standaard vormgeving, alle maten zijn leverbaar en… geen enkele opdracht is te groot of te klein.Bij Frame Your Sport Moments is alles mogelijk.

Dus ligt er in een kast nog steeds dat unieke shirt wat juist voor jou zoveel waarde heeft? Laat het inlijsten en zorg voor een prachtig kunstwerk met jouw herinnering! Dit kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met foto’s, een logo of maak het nog unieker door het toevoegen van een persoonijke boodschap. Denk bijvoorbeeld aan een cadeau voor een goede vriend of vriendin, het bedanken van sponsoren, het verfraaien van een kantoor- of sportruimte of gewoon voor thuis!

Ons motto luidt niet voor niets: you name it, we frame it!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn en wil je samen met ons komen tot dat bijzondere pronkstuk? Bel ons!
En tegen een korting van maar liefst 20% haal je dit nog voordelig in huis! Wil je gebruik maken van deze korting dan kan dat tot 31 oktober 2018 o.v.v. ‘Voetbaljournaal’.

Nieuwsgierig geworden?
Mail ons via frameyoursportmoments@gmail.com of bel 06-10013920
Of kijk op onze Facebook pagina: Frame Your Sport Moments
Of de website: www.frameyoursportmoments.nl