Foreholte verlengt met Edwin van der Sar foundation

0
162

VOORHOUT, april 2019 – Zondag 7 april is de overeenkomst verlengd tussen Foreholte en de Edwin van der Sar Foundation. Met deze samenwerking zal Foreholte aandacht (blijven) vragen aan de doelstellingen, waarvoor de Foundation zich hard maakt door met het logo op de shirts te gaan spelen. Foreholte speelt sinds 2015 als maatschappelijk partner met het logo op de shirts.

Daarnaast zal de vereniging als partner optreden voor het genereren van gelden door (voornamelijk jeugd) leden in beweging te brengen. Nadat voorzitter Rogier Hoeijmans en kledingcoördinator Ryanne Dijkstra samen met Edwin van der Sar de overeenkomst hadden getekend, genoot iedereen van een goed bezet en georganiseerd (jeugd) toernooi.

In de ochtend was het vader Rinus van der Sar die het (alweer 13e) Edwin van der Sar Toernooi opende door bij de wedstrijd tussen Foreholte en Ajax de aftrap te verzorgen. Het toernooi met deelnemers als Ajax, Sparta, ADO Den Haag en KV Mechelen werd uiteindelijk gewonnen door Ajax. Edwin verzorgde zelf de prijsuitreiking in aanwezigheid van zijn vrouw Annemarie.