Fit Personal Training Waalwijk biedt de perfecte aanvulling op voetbal

0
505

Wat doe je tijdens de winterstop? Thuis op de bank bijkomen van een enerverende eerste seizoenshelft? Een slecht idee, vindt Giorgio Fontijn (31) van Fit Personal Training Waalwijk. Deze periode is perfect om je conditie, coördinatie en spierkracht te verbeteren om zo nóg fitter de tweede seizoenshelft in te gaan.

Voor de meeste voetballers is er geen mooiere vrijetijdsbesteding dan met 22 mannen of vrouwen achter een bal aan rennen. Tijdens een frisse lente, een warme zomer en zeker een natte herfst is het heerlijk om een potje voetbal te spelen. Maar wat doe je tijdens de winterstop? Als de velden bevroren zijn? Ga je thuis op de bank zitten? Nee toch!

CIRCUITTRAINING
Fit personal training biedt verschillende sportprogramma’s voor voetballers. Naast een op maat gemaakt programma dat wordt begeleid tijdens, personal training, geeft de sportieveling, die zelf tot zijn 18e voetbalde bij onder andere RKC Waalwijk, ook kickbokslessen en circuittrainingen. Circuittraining is al jaren een populaire en effectieve trainingsmethode voor het verbeteren van kracht en conditie waarbij het hele lichaam wordt getraind. Ideaal dus ook om tijdens de winterstop te doen en zo samen met het hele team fit te blijven of zelfs nog fitter de winterstop uit te komen. Kortom een ideale training ter vervanging van voetbal tijdens de winterstop. Of beter nog: naast het voetballen.

Kijk voor meer info op onze website WWW.FITPTWAALWIJK.NL of bel of app naar 0682929853.

Instagram: fitpersonaltraining_