Feestelijke opening van de vernieuwde kantine bij V.V. Klundert

0
444
V.V. Klundert Kantine

Afgelopen weekend hing er een bijzonder gezellige sfeer bij V.V. Klundert, waar de vernieuwde kantine feestelijk werd geopend. Het resultaat van maanden hard werken, initiatieven en betrokkenheid van de leden, sponsoren en overige vrijwilligers. Peter Strootman, is één van de initiatiefnemers die in samenwerking met alle vrijwilligers en sponsoren, de nieuwe kantine mede mogelijk heeft gemaakt.

De weg ernaartoe

De vernieuwing begon als een idee dat op donderdagavond na de training werd opgepakt door een aantal andere enthousiaste leden. Peter vertelde: “Het begon met het idee dat de kantine een make-over nodig had. Toen hebben we een enquête gehouden, en daar kwam veel animo uit. Uiteindelijk zijn we met een commissie aan de slag gegaan om de plannen concreet te maken.”

Het initiatief kreeg steun van het bestuur, maar het was niet altijd een gemakkelijke weg. Strootman vervolgde: “We hebben een aantal gesprekken gehad, maar sommige plannen vielen een beetje in het water. Het is niet altijd eenvoudig om iedereen op één lijn te krijgen, maar met doorzettingsvermogen en teamwork zijn we er gekomen.”

Om het ontwerp van de vernieuwde kantine vorm te geven, schakelden ze externe hulp in. ‘’Een groep mannen die het interieur moest bepalen, leek ons geen goed plan. Met externe hulp hebben we een concept ontwikkeld dat aantrekkelijk en eigentijds is voor ieder lid.”

Vrijwilligers, sponsors en bedrijven boden hun hulp aan bij het mooie, nieuwe initiatief. Zonder deze tomeloze hulp had dit eindresultaat nooit gerealiseerd kunnen worden. Peter benadrukte het belang van deze geweldige hulp: “We hebben echt geluk gehad met de steun die we hebben ontvangen. Van het uitbreken van de wanden tot het plaatsen van nieuwe vloeren, het was een gezamenlijke inspanning.”

Nieuwe toevoegingen

De recent vernieuwde kantine bij V.V. Klundert is nu voorzien van diverse opwindende eigenschappen. De fonkelende nieuwe bar fungeert als een gezellige ontmoetingsplaats, compleet met een gevarieerd assortiment dranken, van verfrissende frisdranken tot ambachtelijke bieren. De indrukwekkende “Wall of Fame” siert de ruimte met beeldmateriaal en trofeeën, waardoor een eerbetoon wordt gebracht aan de helden en mijlpalen van de club en waar nieuwe hoogtepunten aan toegevoegd kunnen gaan worden.

Daarnaast biedt de kantine vanaf januari een veelzijdige ruimte met moderne zwarte barkrukken, comfortabele stoelen en een gezellige zithoek voor jongere leden. Deze eigentijdse en functionele transformatie versterkt de gemeenschapsbanden, waardoor de kantine een centrale plek wordt voor vieringen, ontmoetingen en het koesteren van clubgeschiedenis. “Het doel was niet alleen om het visueel aantrekkelijk te maken, maar ook om functionele en moderne voorzieningen toe te voegen. We wilden een kantine die aan alle behoeften van onze leden en bezoekers voldoet’’, aldus Peter.

Opening

Op de dag van de opening overtrof de opkomst alle verwachtingen. Meer dan 300 mensen genoten van de vernieuwde kantine en verschillende optredens. Zo waren er 3 verschillende optredens van DJ’s en kwam er nog een zanger. Dit zorgde voor een geweldige opening. Hij glimlachte terwijl hij hierover vertelde: “De reacties waren overweldigend. Mensen hebben gelachen, gezongen en gedronken. Het was echt een fantastische avond waarbij iedereen samenkwam.”

Strootman sluit af: “We hebben met de nieuwe kantine een solide basis gelegd, en ik ben ervan overtuigd dat dit de banden binnen onze club alleen maar sterker zal maken.” Volgens hem was de feestelijke opening hier een mooi voorbeeld van.

Klik op V.V. Klundert voor de laatste artikelen over de club.
Klik op V.V. Klundert voor meer informatie over de club.