Ernst Kraak nieuwe trainer ASC Nieuwland 1

Ernst Kraak gaat volgend seizoen aan de slag als hoofdtrainer van ASC Nieuwland. De zaterdag-derdeklasser bereikte deze week een akkoord voor één jaar met de 50-jarige Amersfoorter. Kraak is geen onbekende voor ASC Nieuwland. Hij speelde aan het einde van zijn voetbalcarrière kortstondig voor de club uit Amersfoort-Noord, was er jeugdtrainer en staat nog geregeld langs de lijn bij het elftal van zijn zoon.

Bij ASC Nieuwland volgt Kraak Dennis Schoonderbeek op, die zijn drukke werkzaamheden en gezinsleven niet langer kan combineren met het trainerschap. De nieuwe trainer heeft als doelstelling om met eigen jeugd een zo hoog mogelijk niveau na te streven, in goede samenwerking met alle geledingen van de club.

Kraak was eerder hoofdtrainer van AFC Quick 1890, waar hij eerder ook het tweede elftal en de A1 trainde. Eerder was hij trainer van Spakenburg A1 en assistent van zijn zwager Bert van den Brom bij Amsvorde. Als speler kwam Kraak uit voor Ajax (jeugd), FC Wageningen, Spakenburg, FC Hilversum en de Amersfoortse clubs HVC, Quick en APWC.

 

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Mees Snoeren van Nac Breda is nog regelmatig de vinden bij zijn oude club VCW

Mees Snoeren (13) droomt van een leven als profvoetballer. Het leven van de talentvolle middenvelder van NAC Breda staat...

Henk Vlielander stopt, maar gaat niet weg bij CWO

Bij Combinatie Wil Overwinnen moeten ze voor het eerste elftal op zoek naar een nieuwe verzorger. Henk Vlielander stopt...

Guus de Jong, de trotse aanvoerder van DVVC

Als Guus de Jong met de aanvoerdersband het veld opwandelt op Sportpark Dongekant, giert er steeds weer een gevoel...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.