Een lot uit de loterij

0
58

Zo’n 2,5 jaar geleden startte een groep enthousiaste clubmensen onder toezicht van Jaap Verstraate de voorbereidingen voor het 50-jarig bestaan van de familiaire vereniging FC Drunen.

Het jubileumweekend heeft inmiddels aardig vorm gekregen. In januari werd het startschot gegeven voor de jubileumloterij met drie prachtige prijzen. De eerste prijs is een reischeque ter waarde van 2000 euro, de tweede prijs een vrijetijdsfiets en de derde prijs één minuut gratis winkelen bij een bekende supermarktketen.

Loten kosten slechts 2,50 euro per stuk en zijn te verkrijgen in de kantine of via de leden van FC Drunen. De opbrengst komt volledig ten goede aan de renovatie van de kantine. De trekking is op de feestavond, 8 juni. Naast deze loterij heeft de trotse jubileumcommissie in het weekend van 7 tot en met 9 juni nog meer aansprekende festiviteiten gepland.

Jaap Verstraate legt uit: “Op vrijdag 7 juni vindt er in de speciale feesttent vanaf 20.00 uur een reünie plaats. U kunt zich als oud-lid aanmelden via onze website www.fcdrunen.nl, onder het tabblad FC Drunen 50 jaar. Tijdens die reünie worden op een groot scherm nostalgische foto’s gepresenteerd. Zaterdag 8 juni start met een jubileumeditie van het 7×7-toernooi. Om 20.00 uur begint de feestavond met de trekking van de loterij, artiesten en een dj.

Deze avond is voor iedereen toegankelijk. Toegangsbewijzen, 5 euro per stuk, dienen vooraf gekocht te worden in de kantine van FC Drunen of bij de jubileumcommissie. Het weekend wordt afgesloten met een sportenspel familiedag, vanaf 11.00 uur. Iedereen is welkom, binnenkort zal op fcdrunen.nl te lezen zijn hoe de inschrijfprocedure werkt.”