Doelpuntenfestijn BVV Barendrecht – Rijnsburgse Boys

0
71

Een makkelijk overwinning leek het te worden voor Rijnsburgse Boys op bezoek bij BVV Barendrecht. Toch kwam de thuisploeg op het Sportpark de Bongerd nog verrassend dichtbij.

Beide ploegen wilden iets bewijzen afgelopen zaterdag. Waar BVV Barendrecht over het algemeen een matig seizoen draait tot nu toe, wilde Rijnsburgse Boys de nederlaag tegen rivaal VV Katwijk doen vergeten.

Eerste helft

Rijnsburgse Boys begon flitsend aan de wedstrijd en kwam direct op grote voorsprong. Eerst scoorde Edo Knol de 0-1. Niet veel later verdubbelde Max Hudepohl de voorsprong. Daarna viel ook de 0-3 van Maikey Parami, dit allemaal al na tien minuten spelen. De bezoekers blijven daarna prima spelen en schieten voor iets voor het einde van de eerste helft nog 0-4 binnen via Frank Tervoert. De thuisploeg kon tot aan de blessuretijd enkel een schot op de paal tegenover het geweld van Rijnsburgse Boys brengen. In de blessuretijd deed het wel iets terug en scoorde Donny Navajas Sanchez de 1-4.

Tweede helft

Na de rust was het weer Donny Navajas Sanchez dat de 2-4 op het bord zette. Toch kon BVV Barendrecht nog niet aan een comeback denken. Na een uur te hebben gespeeld scoorde de bezoekers weer: 2-5.

Toen kwam BVV Barendrecht toch nog erg dichtbij. Sanchez voltooide zijn hattrick en Yarick Drost benutte een penalty. Toch bleek er nog te weinig tijd te zijn om nog een resultaat te behalen. De eindstand was 4-5.