Doelpuntenfestijn bij DVS’33 tegen SJC

0
148

Negen doelpunten vielen er dit duel in de derde divisie op zaterdag. In Ermelo ontving DVS’33 de club uit Noordwijk SJC. De thuisploeg stak al in vorm gezien de monsterscore van een week terug, toen er met 0-9 werd gewonnen bij VV Eemdijk. Dit terwijl de bezoekers al twee duels niet meer wisten te winnen.

Wedstrijdverloop

Al na twaalf seconde stond de 1-0 al op het bord in Ermelo, wat de snelste goal in het eerste elftal van DVS’33 betekent. Dit doelpunt kwam op naam van Olivier Pilon, die de bal na de aftrap veroverde en in de touwen schoot. Ook het tweede doelpunt liet niet lang op zich wachten. Twee minuten later maakte Öztürk het doelpunt.

De thuisploeg domineerde het eerste deel van de wedstrijd, maar SJC deed daarna iets terug. Het kwam beter in de wedstrijd en in de 25e minuut schoot Duindam de aansluitingstreffer binnen. Vlak voor rust kreeg de spits een kans op de gelijkmaker, maar kopte op de lat.

Na de rust was het weer DVS’33 dat het betere van het spel had. Ze wisten dit ook om te zetten op het scorebord, want in de 54e minuut wist Roemeon het doel te vinden na een fraaie assist van Pilon. De thuisploeg gaf geen gas terug en kreeg een kans de wedstrijd te beslissen. In de 62e minuut maakte Öztürk geen fout vanaf de elf meter zette daarmee 4-1 op het scorebord.

Voor SJC werd het nog erger want ook de 5-1 viel. Na voorbereidend werk van Roemeon schoot Pilon de bal binnen. Toch deden de bezoekers nog iets terug de laatste tien minuten van de wedstrijd via El Baouchi en Van Toor. Een complete comeback zat er niet in voor de ploeg uit Noordwijk, want De Ruiter scoorde voor thuisploeg nog een doelpunt en bepaalde daarmee de eindstand op 6-3.