De zaalvoetbal vrouwen van Bristol komen te kort

Bristol vrouwen heeft zich niet geplaatst voor de poulefase van de landelijke beker. De ploeg van trainer Hans Lauwen vond vrijdagavond haar meerdere tegen ere divisionist ZVG.

target="_blank"

De poule van de landelijke beker was heel dichtbij voor Bristol vr. De thuisploeg deed zeker niet onder. In het begin was het vooral aftasten en was er iets meer balbezit. Echt van vlot aanvalsspel kon helaas niet gesproken worden. Buiten wat spelden prikjes op het doel van ZVG kwam het verder niet. Het werd al snel duidelijke dat het dodelijk wapen zijnde Griffith Vaissaire gemist werd deze avond. In de bespreking was gewaarschuwd voor de snelle counters van de tegenstander. In de 11e minuut ging het dan toch mis. Met een vlijmscherpe counter kwam ZVG op een 0-1 voorsprong wat tevens de ruststand was.

Na de rust moest er iets meer risico worden genomen. Men probeerde het tempo iets op te voeren maar tot echte uitgespeelde kansen kwam het niet echt. Voorin was Bristol niet scherp genoeg om telkens de afvallende bal erin te tikken. Met nog 8 minuten op de klok werd er meer druk uitgevoerd. Maar dit was wel een risico tegen het gevaarlijke ZVG. Met twee dodelijke messteken moest het buigen met een 0-3 nederlaag. De huid werd duur verkocht maar was niet dik genoeg.

De vrouwen gaan nu proberen om de district beker te verdedigen. Vrijdag staat de eerste competitie wedstrijd op het programma. Een driepunter zou dan een mooie opsteker zijn.

Bron tekst & foto: Bristol

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Club van de Week-Rick Wijntje hoopt volgend seizoen de verwachtingen van GOZ waar te maken

De 23-jarige aanvaller Rick Wijntje maakte aan het begin van dit seizoen een transfer van SHO naar GOZ. Zijn...

Drie nieuwe aanwinsten voor VV Rhoon

Levi Koster keert terug, Tom den Boer en Henk Meijers komen naar Rhoon De 17 jarige talentvolle 2-benige buitenspeler Levi...

Jan Lindhout van WSV Well hoopt op de nacompetitie

Vandaag spreken wij met Jan Lindhout, de 27-jarige linksbuiten van WSV Well. Jan debuteerde op zijn zestiende al in...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.