De vrouwen van Bristol Team winnen van Den Haag

De begeestering is na een week na het verlies tegen Den Haag terug bij de vrouwen van Bristol Team. De thuisploeg kende enkele veranderingen vergeleken met een week geleden. Toen ging het thuis onderuit met 3-6.

Lauwen probeerde zijn speelster op scherp te zette vooraf. ,,Het mes moest tussen de tanden, dan kunnen we ze verslaan”, galmde het in kleedkamer. De bezetting was iets anders dan een week geleden, Corina Luijks(terug naar Italië) en Wahiba Didi(geblesseerd) ontbraken. Voor hen in de plaats Angelique Perdaems en debutant Tessa van Diest. De 3-6 nederlaag een week geleden was vooral te wijten aan een gebrek aan strijd. Het team was woensdag nóg teleurgesteld. ,,Vooral de eerste helft was zwaar onder de norm een week geleden”, analyseerde de geblesseerde Didi. ,,We herstelden ons wel goed. Maar in de tweede helft was het op en kregen we het deksel op onze neus.”

Nu was opnieuw door de KNVB Den Haag als tegenstander ingepland, en de bezoekers zouden een ander Bristol gaan zien. Vooral Grifftih Vaissaire had tijdens het dit duel het op haar heupen. Zij was met vier doelpunten weer belangrijk: ,,Ze schoot alle ballen weer in de onmogelijke positie`s in het doel, maar ze was ook belangrijk in het aangeven. Den Haag werd nu wel met goed combinatie voetbal teruggedrongen.

,,Ondanks dat we op papier iets verzwakt waren was het vooral het vechten voor elkaar wat de overwinning binnen de Roos hield”, vervolgde Wahiba Didi, die ook zag dat Rivke de Draaijer 2x, en Angelique Perdaems 1x het doel trof.

Een tweede nederlag achtereen zou zeer pijnlijk geweest zijn. Maar ze lieten de geel/groene naar huis gaan met een 6-4 nederlaag. Volgende wedstrijd is Naomi Pesman weer terug van vakantie, en komt Angelique Hage(ex Smerdiek)een maand vakantie vieren vanuit Amerika. Deze voormalige topspeelster is er vier wedstrijden erbij.

Bron: Bristol Team

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

RKVV Roosendaal MO15-1 gaat voor het hoogste haalbare!

Vandaag spreken we met Michel Gremmen; trainer/leider RKVV Roosendaal Meiden onder 15-1. Dit gezellige damesteam is door jaren heen...

Eliza Umans: van speelster naar trainster bij VVOG

Eliza Umans stopte op 21-jarige leeftijd met voetballen bij VVOG. “Ik raakte het plezier kwijt”, vertelt Umans. De oud-speelster...

Cluzona Dames 1 kent elkaar door en door!

Cluzona Dames is 1 is een gezellig en jong team dat graag presteert in de eerste, tweede maar ook...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.