De vrouwen van Bristol Team gaan met een goed gevoel de winterstop in.

Afgelopen week hebben de trainers van Bristol Team Vr 1 en 2, Hans Lauwen en Timothy Nahrwold, samen met hun captains, Wahiba Didi en Jamie Paling teruggekeken op een succesvolle eerste helft van het zaalvoetbalseizoen 2019-2020.

Bristol Team Vrouwen 2, o.l.v. Timothy Nahrwold, is dit seizoen als nieuw team gestart in de KNVB Eerste Klasse District West II. Zowel het ervaren Bristol Team Vr 1, uitkomend in de Hoofdklasse District West II, als de nieuwkomer Bristol Team Vr 2 doen het voortreffelijk. Beide teams staan momenteel 1e in de ranking. Het streven voor beide teams is dan ook om dit seizoen kampioen worden.

Voor in de toekomst zijn vooruitstrevende doelen besproken. De mooiste uitkomst zou zijn om op korte termijn met de vrouwentak van Bristol Team tot een eredivisie waardig team te komen. Een goede onderlinge samenwerking is daarbij essentieel.

Na de kerstvakantie mogen beide teams weer aan de slag om hun eerste plaats te verdedigen.

Maandag 6 januari speelt Bristol Team Vr 2 om 20.00 uur in Topsportcentrum Rotterdam tegen Nootdorp. Op vrijdag 10 januari speelt Bristol Team Vr 1 om 20.00 uur in Sportcampus Zuiderpark Den Haag tegen ZVV Den Haag.

Meer informatie over Bristol Team vindt u hier.
Of lees hier een vorig artikel over Bristol Team.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Hakan Copur is klaar voor volgende stap bij MVV’27

Hakan Copur schuift deze zomer één stoeltje op naast de dug-out bij MVV’27. Het 43-jarige voetbaldier wordt van assistent...

Eerste seizoen bij Spui bevalt Niels de Zwarte uitstekend

SPUI – Voor Niels de Zwarte was er bij FC Axel niet of nauwelijks vooruitzicht op een basisplaats of...

Monaim Elbousaksaki maakt de overstap van vv Vrederust naar MOC’17 J019-1

Vandaag gaan we in gesprek met Monaim Elbousaksaki, een ervaren trainer die onlangs de overstap heeft gemaakt van v.v....

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.