De voorbeschouwing met Sam Brok van NEO’25

Sam Brok (18) keeper van NEO’25, mag dit jaar beginnen aan zijn tweede seizoen bij de selectie van NEO’25. De keeper begon op zijn vierde al bij NEO’25, maar vertrok tussentijds naar voetbalvereniging Desk en v.v. Dongen. Na een paar jaar keerde hij weer terug, waardoor Sam op zijn 17de  zijn debuut mocht maken voor het eerste van NEO’25.

De jonge keeper wilt zich zoveel mogelijk ontwikkelen komend seizoen.
“Ik wil belangrijker worden voor het team. Daarom moet ik mezelf zoveel mogelijk verbeteren op mijn zwakke punten, ik ben kritisch naar mezelf en weet wat er beter moet.”

Ondanks de verloren wedstrijd afgelopen zaterdag, denkt Sam dat NEO’25 dit seizoen mee kan doen bij de top 4. “We hebben een niet al te beste seizoenstart gehad, maar ik vind dat wij genoeg kwaliteiten hebben om dit doel te behalen. Vorig jaar werden we al vijfde in de competitie met dit team. Nu onze jonge ploeg weer een jaartje verder is denk ik dan ook dat een top vier zeker haalbaar is.”

Ook al werd er verloren tegen GDC afgelopen wedstrijd, toch vond Sam het een spannende pot.
“We speelden als team zeker niet slecht, helaas gaven wij drie cadeautjes weg die GDC genadeloos afstrafte. Daarom vind ik de uitslag ook een beetje geflatteerd.”

Aankomende zaterdag staat er een uitwedstrijd op het programma tegen TSVV Merlijn. TSVV Merlijn wist afgelopen wedstrijd wel te winnen waardoor het een mooi spektakel beloofd te worden. “Als we op de training ervoor zorgen dat we in de wedstrijden minder doelpunten tegen krijgen, dan heb ik er alle vertrouwen in dat NEO’25 de drie punten gaat pakken tegen TSVV Merlijn.”

Voor de nieuwsgierige lezer zal de wedstrijd uit de 3klasse C, om 14:30 starten op sportpark Studentensportcentrum Tilburg bij TSVV Merlijn. De wedstrijd wordt geleid door scheidsrechter N. Opstraat

Foto: NEO’25

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Maak kennis met Steeds Hooger Dames 2

12 jaar geleden begonnen als de Trekkers bij RSV Antibarbari en beter bekend als Steeds Hooger Dames 2! In...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.