De voorbeschouwing met Roland Pijnen van WVV’67

0
124

Roland Pijnen (18) is nu al ruim zes jaar actief bij WVV’67, een lokale club uit Woensdrecht. Hij verruilde VV Moerse boys op 12 jarige leeftijd voor deze club. Nu ondertussen al bijna zes maanden geleden speelde Pijnen zijn laatste wedstrijd. Nu gaat het nieuwe seizoen toch echt beginnen. Wij spraken Roland en hij vertelde uitgebreid over zijn ervaring bij WVV’67 en kijkt vooruit naar de volgende wedstrijden.HappyPoint_desinfectie

De vorige wedstrijd, tevens ook de eerste wedstrijd van het seizoen, was Pijnen niet aanwezig. Het zou dus moeilijk zijn om verslag te doen van een wedstrijd die al bijna zes maanden geleden gespeeld is.

Wij vroegen hem ook wie dan de man of the match was, hij kon dat niet zeggen want hij speelde niet, maar hij had wel het volgende te zeggen. “Dan kies ik wel de beste en meest nuttige speller uit het team van vorig jaar. Dat was Sieb. Hij speelde niet bij WVV’67, maar bij de andere regionale voetbalclub waarmee we een combinatie team hadden. We hadden een verdedigend team en dus vielen de twee centerbacks het meeste op. Ik kies voor Sieb en niet voor Robbert, terwijl Robbert al op zijn 15e zijn debuut in het eerste maakte. Nu staat hij inmiddels elke week in de basis. Verder kan Sieb de kracht en zijn postuur bij de senioren beter gebruiken.

Pijnen laat ook weten dat de volgende wedstrijd lastig gaat zijn. Hij heeft nog geen goed beeld van hoe het jaar eruit gaat zien omdat hij alleen de trainingen heeft gehad. “Dat is moeilijk. We spelen tegen de concurrent dus we zullen alles geven om te winnen. Ik kan het niet goed genoeg inschatten omdat ik tot nu toe alleen nog maar mee getraind heb. Ik hoop dit seizoen een sterkhouder te worden en van toegevoegde waarde te zijn. Maar als ik het naar me zin heb is mijn doel eigenlijk ook al bereikt”.

Pijnen heeft hoge verwachtingen van het aankomende seizoen. “Wie weet maak ik dit jaar mijn eerste minuten in het eerste team van WVV’67. Dat is wel iets wat me leuk lijkt. We eindigen dit seizoen denk ik als kampioen. Vorig jaar zijn we gedegradeerd dus we spelen nu een klasse lager”.

Wij wensen Roland en WVV’67 veel succes volgend seizoen!

Klik hier voor meer informatie over WVV’67
Klik hier voor meer artikels van WVV’67