De voorbeschouwing met Max Bellemans van Cluzona

Max Bellemans is pas 20 jaar, maar is al twee jaar onderdeel van de selectie van Cluzona.
De rechtsback begon op zijn zesde met voetballen bij de club uit Wouw gelegen in Brabant. Hij heeft alle jeugdelftallen doorlopen en mocht op zijn 18ezijn debuut maken voor de blauwwitte.

De talentvolle verdediger wilt dit seizoen van grote waarde zijn voor het eerste elftal.
“Persoonlijk wil ik fit blijven en meer minuten maken, zodat ik belangrijk kan zijn voor het team. Samen met het team zou ik dit seizoen graag kampioen worden. Dit is zeker mogelijk gekeken naar de kwaliteit van het elftal, daarnaast zijn we vorig seizoen ook dichtbij geweest alleen lieten we het liggen. Als we dit jaar minder onnodige punten morsen kunnen wij zeker kampioen worden.”

Zondag 27 oktober werd er in een uitwedstrijd tegen VV Rijen overtuigend gewonnen met 3-0. “Het was een wedstrijd die wij verdient gewonnen hebben, doordat we tactisch heel sterk stonden. Daarnaast hebben we ook geen kans weggegeven en onze eigen kansen effectief benut. Ik was ook zeer te spreken over Jacques Dekker, in mijn ogen was hij de man of the match. Hij was aanvallend zeer dreigend, gaf de assist op de eerste treffer en verdedigend stond hij ook zijn mannetje.”

aAankomend weekend staat er voor Cluzona een thuiswedstrijd op het programma tegen TSC. “Ik denk dat het een wedstrijd wordt waarbij we moeten oppassen voor onderschatting. Het is een lager geklasseerd team en daar beginnen we altijd erg slap tegen, waardoor we onnodige punten verliezen. Toch verwacht ik dat wij deze wedstrijd gewoon winnen, tenminste als we verdedigend goed staan en de bal rustig rond kunnen laten gaan zodat we kansen creëren.”

F.J. Alvarez zal samen met zijn assistenten de wedstrijd tussen Cluzona en TSC in goede banen leiden. Deze zal aankomende zondag om 14:30 plaatsvinden op sportpark de Doelen.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

SteDoCo-aanvaller Everon Pisas naar SC Feyenoord

Everon Pisas vertrekt na dit seizoen naar SC Feyenoord. De 28-jarige aanvaller speelt momenteel nog voor SteDoCo, maar heeft...

Braziliaanse spits blijft bij RBC Roosendaal

Zé Lucas, de Braziliaanse spits van RBC, speelt ook volgend seizoen in Roosendaal. De 28-jarige aanvaller, die inmiddels al zes...

Frans van Helvoirt ziet stabieler MVV’58

Frans van Helvoirt was al eerder in beeld om trainer te worden van MVV’58, maar afgelopen zomer kwam het...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.