De voorbeschouwing met Kevin Akkermans van NEO’25

Onder de lat bij NEO’25 staat de 31-jarige Kevin Akkermans al seizoenen lang. De keeper begon op zijn negende op de velden van NEO’25 en heeft daar ook alle jeugdelftallen doorlopen. Tot zijn 17e, want toen debuteerde Akkermans in de derby tegen SV Capelle.

Akkermans is al 14 seizoenen actief in de selectie van de rood-wit-blauwe formatie en wilt daarom dit jaar met zijn ervaring de groep laten groeien. “Als persoonlijk doel wil ik als keeper zoveel mogelijk spelen. Daarnaast wil ik mijn ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan meegeven aan de jongere spelers uit het team, zowel in de wedstrijden als op de trainingen.”

De ervaren doelman hoopt om samen met het team te eindigen in de top zes. “Het is een lastige competitie, waarin iedereen van elkaar kan winnen. Als wij blijven voetballen zoals tegen NOAD ’32 verwacht ik dat wij mee kunnen doen voor een plek bij de bovenste zes.”

NEO’25 speelde afgelopen zaterdag thuis tegen NOAD’32. Na het laatste fluitsignaal werden de punten uiteindelijk gedeeld. “We begonnen slecht aan de wedstrijd, want na twee minuten stonden we al met 0-1 achter. Daarna hebben we de mouwen opgestroopt en wisten we in de eerste helft nog de 1-1 te scoren. De tweede helft begon NOAD’32 meer te drukken en ze kregen hierdoor ook wat kansen. Gelukkig wisten we stand te houden en kregen zelfs nog kansen om de winst op de Gaard te houden.”

Akkermans vond het collectief de Man of the match, maar als hij iemand moest kiezen dan komt zijn keuze uit op Robin Rozenbrand. “Robin speelde op het middenveld een hele sterke wedstrijd. Daarnaast een compliment aan het gehele team, omdat we als collectief bleven knokken tot de laatste minuut.”

De mannen uit Waalwijk gaan komend weekend op bezoek bij Sparta’30. “Zij hebben op dit moment één punt meer gehaald in de afgelopen 10 wedstrijden. Als wij de goede wedstrijd tegen NOAD ’32 een vervolg geven verwacht ik dat wij uit Andel de drie punten kunnen meenemen. Ik voorspel een 1-3 overwinning komende zaterdag.”

Het affiche tussen Sparta’30 en NEO’25 vindt plaats op sportpark Jan Claesenhof. Scheidsrechter van dienst W.J. Spaeter zal stipt om 14:00 beginnen aankomende zaterdag.

Meer informatie over NEO’25 vindt u hier terug op hun website.
Of lees hier een ander artikel over NEO’25.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Ilyas Oulad-Ali doet stapje terug bij sv Heinenoord

Ilyas Oulad-Ali heeft een mooi carrière gehad op hoog amateurniveau, maar doet een stapje terug bij sv Heinenoord. De...

Rick Ouwerling van Zinkwegse Boys gaat voor UEFA C diploma

De 24-jarige Rick Ouwerling was de afgelopen twee jaar de coach van de O19-1. Dit jaar is hij de...

In gesprek met Jeffrey Verkerk van SC Feyenoord

Vandaag spreken we met Jeffrey Verkerk, de 29-jarige keeper van SC Feyenoord. Jeffrey Verkerk heeft vroeger bij BVO’s gekeept...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.