De voorbeschouwing met Andrew Beekmans van Vlijmense Boys

Andrew Beekmans mag dit jaar als voorstopper uitkomen voor Vlijmense Boys. Beekmans begon echter op zijn vijfde bij VV Haarsteeg en heeft daar tot de O19 gespeeld. Helaas moest hij noodgedwongen stoppen vanwege de combinatie met andere sporten en school. Nu hij school met succes heeft afgerond is Beekmans weer gaan voetballen. De 22-jarige is een echte Vlijmense en vond zo zijn plek bij de Vlijmense Boys.

Dit is voor Beekmans zijn debuutjaar in het eerste van de rood zwarte en blijft realistisch kijkend op komend seizoen. “Ik vind het belangrijk om niet te hard van stapel te lopen, ik wil eerst dat we onszelf veilig spelen en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn. Als dat lukt hoop ik op een eindklassering in de top vijf. Persoonlijk wil ik dit seizoen mijn stempel drukken in de achterhoede, daarmee bedoel ik dat ik het elke spits zo moeilijk mogelijk probeer te maken om te scoren. Als dat lukt dan heb ik voor mezelf een goed seizoen gedraaid.”

Afgelopen wedstrijd werd er kansloos verloren op sportpark De Hoge Heide tegen ODC.
“Een wedstrijd waarover weinig te zeggen valt. De stand zegt genoeg denk ik, iedereen had een totale ‘offday’. Maar laten we het niet groter maken dan het is en kijken naar de volgende competitie wedstrijd tegen Baardwijk 1.”

Vlijmense Boys mag aankomende wedstrijd Baardwijk verwelkomen. Baardwijk bungelt onderaan en probeert richting de middenmoot te gaan, daartegenover wil Vlijmense Boys aanhaken bij de top vijf. Het belooft dus een interessante wedstrijd te worden, maar Beekmans gelooft erin dat ze gaan winnen. “Als ik naar het team kijk willen wij allemaal hetzelfde, en dat is winnen. De neuzen staan allemaal dezelfde kant op en ik ben van mening dat wij niets gaan weggeven tegen Baardwijk. We spelen thuis en hebben een grote groep supporters achter ons staan waar wij natuurlijk ook ons voordeel uit halen. Daarom voorspel ik een 3-1 overwinning.”

Meer informatie over de wedstrijd bekijk deze dan hier.
Of lees hier een ander artikel over Vlijmense Boys.

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Pjotr Sanders: de sportverzorger van VVGZ

Pjotr Sanders is 32 jaar en werkt in het dagelijks leven als docent aardrijkskunde op het Heer Bokel College....

Keeper Gino van Luijn begint aan nieuw avontuur bij Delta Sports ’95

Vandaag gaan we in gesprek met doelman Gino van Luijn. Gino is keeper bij Delta sports ’95.  We hebben...

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.