De voorbeschouwing: Max van der Aa van VV Baardwijk.

Voor Max van der Aa is dit zijn derde seizoen bij VV Baardwijk. Hij begon op zes jarige leeftijd met voetballen en mocht zelfs even proeven aan het echte werk in de jeugd van FC Den Bosch. Daarna kwam hij terecht in de jeugd van WSC, waar hij ook mocht debuteren voor het eerste. Op zijn twintigste maakte Max de overstap naar zijn huidige club: VV Baardwijk.

De 23-jarige verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, wilt er dit jaar een mooi seizoen van maken. “Na een wat stroeve start denk ik dat de koers omhoog moet en kan worden ingezet. We hebben kwaliteit genoeg, alleen komt het er nog niet altijd uit of hebben we net niet dat beetje geluk. Ik denk dat als we eenmaal in de winning-mood komen, dat we er een mooi seizoen van kunnen maken in een mooie competitie. Zelf zou ik een volledig seizoen willen draaien zonder (te) veel blessures op te lopen.”

Afgelopen weekend werd er ongelukkig verloren van VV Trinitas-Oisterwijk. “Eigenlijk waren we de gehele wedstrijd gevaarlijker, maar als je de kansen niet afmaakt krijg je de deksel vaak op je neus. Daarom vind ik dat een 2-2 meer op zijn plek zou zijn, dan de uitslag die er nu staat. Ik was wel zeer te spreken over Tom Sleenhoff deze wedstrijd. Hoe Tom, (nog steeds), op het middenveld bij iedereen wegdraait en zich door 3 man heen wurmt met bal, dat is klasse. Hij is natuurlijk van nature spits dus neemt best wat risico maar dit pakt vaak goed uit.”

Volgende wedstrijd speelt Baardwijk thuis tegen TGG. Max verwacht een duidelijke overwinning. “Thuis moeten we altijd winnen. We hebben eigenlijk alle wedstrijden die we verloren hebben, ook net zo goed kunnen winnen. Ik denk dat aankomend weekend het kwartje onze kant op valt. Als ik een voorspelling moet doen, dan zeg ik een 3-0 overwinning.

De wedstrijd tussen Baardwijk en TGG zal zondag 27 oktober om 14:30 plaatsvinden op sportpark Olympia.

 

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

De Bakker droomt nog altijd van dat hoogtepunt bij WFB

Over het hele seizoen bezien, had er voor WFB misschien best een beetje meer ingezeten. Maar doordat er in...

De 20-jarige Jop van Hofwegen van JEKA 14 heeft het plezier weer helemaal terug

Jop van RKVV JEKA 14 is op zijn zevende begonnen met voetbalen bij VV Baronie. Hij studeert Tourism Management...

Bjorn van Ginniken hoopt na Spartaan’20 op terugkeer bij een BVO

De 23-jarige Bjorn van Ginniken is op zijn zestiende gestopt met voetballen om zich te verdiepen in het trainersvak....

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.