De voorbeschouwing: Jaye Musters van Internos

Jaye Musters (23) speelt al vanaf zijn vierde bij Internos en hij mocht op zijn 17e zijn debuut maken voor het eerste. Vorig jaar heeft hij een jaar bij Zundert gespeeld, maar uiteindelijk besloten weer terug te gaan naar Internos. Jaye voetbalt nu al zes jaar vast in de selectie en doet dit nog altijd met veel plezier.

Zijn doel is om belangrijk te zijn voor het elftal met zoveel mogelijk goals en assists. Maar promoveren met het eerste elftal is toch wel zijn grootste doel. “Of dit nou via nacompetitie gebeurt of rechtstreeks zal me een zorg zijn’’. Het elftal heeft de ambitie en ook de kwaliteit in de ogen van Jaye Musters om voor de top 3 te strijden. ”Het is ook belangrijk dat je dat durft uit te spreken. Vertrouwen daarin speelt een grote rol.”

De wedstrijd van vorige week tussen PCP en Internos is geëindigd in een 0-3 winst. “Het was een bizarre wedstrijd. De tegenstander was niet eens compleet, na 10 minuten spelen kwam de elfde speler van de tegenstander er pas bij. Daarom denk ik dat we meer goals hadden moeten maken. Verder vond ik het jammer van de ordinaire schoppartij vanaf de kant van de tegenstander.” Hij vind dat Davy Wouters de Man of the Match was tegen PCP. Dit omdat hij eigenlijk geen spits is maar toch die wedstrijd spits stond en dat ging erg goed. ‘’Hij was een plaag voor de verdediging van PCP en hij scoorde ook nog een prima treffer’’.

Aankomend weekend spelen ze weer thuis tegen Alliance. Jaye denkt dat het 3-1 wordt. ”Internos heeft meer kwaliteit dan Alliance dit door de komst van een aantal nieuwe spelers. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om te winnen, zodat we onze ambities van dit seizoen waar kunnen maken.”

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

CION heeft deze zomer de handen vol

Voor CION wordt het een zomer zonder vakantie. De bal mag dan even niet rollen, de club staat voor...

Dubbele schaar bij meisjesdag MVV’27

MVV’27 voert de meidenjacht op. De club hield onlangs de eerste meisjesdag ooit met als doel Maaslandse meisjes te...

RKC Waalwijk verrast dit seizoen vriend en vijand

Qua begroting zou RKC Waalwijk in de kelder van de eredivisie moeten bungelen, maar de Brabantse profclub streed dit...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.