De tussenstand met Ricardo Heuverling van E.B.O.H.

0
329

Nu het seizoen is stopgezet kunnen we niet meer vooruitblikken op de komende wedstrijden. Daarom gaan we de komende tijd in gesprek met de toppers om terug te blikken op het seizoen tot nu toe.

Ricardo Heuverling (22) heeft ondanks zijn jonge leeftijd al veel ervaringen op mogen doen in het voetbal. Ricardo begon op vierjarige leeftijd met voetballen bij OMC en is vanaf die club naar de jeugd van FC Dordrecht verkast. Na zijn periode bij FC Dordrecht vertrok de Dordtenaar naar vv Dubbeldam. Na zijn tijd bij Dubbeldam heeft hij nog onderdeel uitgemaakt van ASWH alvorens hij bij SV Oranje Wit terecht kwam. Op zijn twintigste maakte hij daar zijn debuut in de hoofdmacht en dit seizoen is hij onderdeel van E.B.O.H.


De middenvelder die dit seizoen als rechtsback fungeert is niet meet weg te denken uit de basis-elf van de Dordtse club. De verwachting was om dit seizoen bovenin mee te draaien. Deze verwachting werd later ook waar gemaakt door de prestaties van de rood-zwarten. ‘’Het huidige seizoen begonnen we goed, we wonnen zowel uit als thuis maar na de winsterstop is het een beetje bergafwaarts gegaan. Ik hoop dat we dat snel kunnen omzetten als er weer gevoetbald gaat worden.’’

Ondanks de recente mindere periode doet E.B.O.H. het dit seizoen goed in de tweede klasse F. De Dordtse club staat op een derde plaats met dertig punten uit zestien gespeelde wedstrijd en het gaat naar de koploper Altena bedroeg slechts zes punten. Volgens Ricardo is Joey Steenbakker momenteel de uitblinker van het seizoen. ‘’Joey heeft het dit seizoen goed gedaan voor ons. Als hij ook maar een klein gaatje in defensie van de tegenstander vindt voor de goal is het een doelpunt.’

Sinds deze week is er eindelijk duidelijkheid over het restant van de competitie. De KNVB schrapt alle amateur-competities van dit seizoen. Geen degradanten, maar ook geen kampioenen. Dit is een behoorlijke teleurstelling voor een aantal clubs, waar andere clubs misschien wel opgelucht zijn. Hierdoor is het voor E.B.O.H. niet meer mogelijk om te promoveren en begint het volgend seizoen opnieuw in de tweede klasse.

Klik hier voor meer informatie over E.B.O.H.
Voor een ander artikel over E.B.O.H. klik hier.