De aftrap met Colin Reening van DFC

Colin Reening is een 29 jarige spits bij DFC, een voetbalclub uit Dordrecht. Hij is begonnen op zijn vijfde en maakte zijn debuut in het eerste elftal van Oranje-wit toen hij 16 was. Ook heeft Reening bij Sliedrecht en FC ‘s-Gravendeel gespeeld.

SCD_internetbalk_2020

Het is niet makkelijk om fit te blijven als er niet gevoetbald word. Reening heeft toch zijn best gedaan. “In de zomer fit blijven is altijd wel een opgave. Maar zelfs bij mij in deze lange zomerstop ben ik wat gaan hardlopen en gaan fietsen zodat ik nog redelijk fit aankwam bij de voorbereiding van DFC”

Reening heeft al een aardig beeld van hoe het team van DFC eruit komt te zien dit jaar. “We hebben een goed elftal. We hebben een hoop nieuwe spelers erbij gekregen. Okan, Calvin, Lowel, Anas en Arie zijn echt goede versterkingen. Ik hoop dat we weer bovenin gaan mee doen. En een periode titel meepakken is toch wel wat ik wil. Persoonlijk heb ik niet echt doelen van zoveel goals wil ik maken of iets dergelijks”.

De voorbereiding van DFC was goed, er werd 2 keer gewonnen in de beker en eindigde ook boven aan in hun poule. DFC speelt zaterdag 26 september de tweede wedstrijd van het seizoen tegen Nieuwekerk. De eerste wedstrijd werd helaas verloren van Zwarte pijl.

Het is duidelijk dat de spits van DFC hoge verwachtingen heeft voor zijn team dit seizoen. Wij wensen daarom DFC en Colin Reening veel succes en plezier dit seizoen.

Meer informatie over DFC? Klik hier.
Klik hier voor een ander artikel over DFC.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Pjotr Sanders: de sportverzorger van VVGZ

Pjotr Sanders is 32 jaar en werkt in het dagelijks leven als docent aardrijkskunde op het Heer Bokel College....

Keeper Gino van Luijn begint aan nieuw avontuur bij Delta Sports ’95

Vandaag gaan we in gesprek met doelman Gino van Luijn. Gino is keeper bij Delta sports ’95.  We hebben...

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.