Dames BSC organiseren weer toernooi voor goede doel

De dames van BSC organiseren elk jaar, aan het eind van het seizoen het damestoernooi. Het jaarlijkse damestoernooi is dit jaar extra bijzonder, want het toernooi viert haar vijfjarige jubileum.

Het toernooi, dat dit jaar plaats vindt op zaterdag 23 en zondag 24 juni. Bij het toernooi wordt er onderscheid gemaakt in twee niveaus. Er zal een verdeling worden gemaakt in de hogere klasse (hoofd 1e, 2e en 3e) en in de lagere klasse (3e, 4e en 5e). Hierbij zijn zowel bestaande als samengestelde vriendenteams welkom. De wedstrijden zullen gespeeld worden op een half veld met een team van zeven personen. De inschrijfkosten zijn 50,- per team.

Ook dit jaar zetten de dames van BSC zich weer in voor een gekozen goede doel. Dit jaar is dat de “Snoezelkamer” van SDW. Een zorginstelling, dat zich ondanks de beperkingen van de mensen, zich richten op wat de mensen nog wel kunnen.

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

RKVV Roosendaal MO15-1 gaat voor het hoogste haalbare!

Vandaag spreken we met Michel Gremmen; trainer/leider RKVV Roosendaal Meiden onder 15-1. Dit gezellige damesteam is door jaren heen...

Eliza Umans: van speelster naar trainster bij VVOG

Eliza Umans stopte op 21-jarige leeftijd met voetballen bij VVOG. “Ik raakte het plezier kwijt”, vertelt Umans. De oud-speelster...

Cluzona Dames 1 kent elkaar door en door!

Cluzona Dames is 1 is een gezellig en jong team dat graag presteert in de eerste, tweede maar ook...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.