CvdW: v.v. Montfoort – Voorbeschouwing komend weekend

0
149

Deze week was v.v. Montfoort de Club van de Week en dit weekend speelt het eerste elftal van Montfoort een thuiswedstrijd tegen SVL. De eerste ontmoeting met SVL, eerder dit seizoen, werd beslist in een 3-1 overwinning voor de ploeg uit Langbroek.

Na de winterstop heeft v.v. Montfoort vier wedstrijden gespeeld, waar de club 6 punten van de mogelijke 12 punten behaalde. De eindstanden van deze wedstrijden zijn: Montfoort – GJS 3-3, Montfoort – Sliedrecht 2-2, DHSC – Montfoort 1-6 & GRC-14 – Montfoort 2-2.

Na de winterstop heeft SVL drie wedstrijden gespeeld, waar geen een wedstrijd punten werd gepakt. SVL verloor namelijk alle wedstrijden na de winterstop, de wedstrijd tegen LRC werd namelijk gestaakt. De eindstanden van deze wedstrijden zijn: SVL – GRC-14 2-7, DTS’35 Ede – SVL 2-0 & SVL – WNC 1-3.

Deze week is er gesproken met Ruud van der Linden & Marian van Schipstal over hun betrokkenheid, wat de club zo mooi maakt en wat hun rol is binnen de club. Ook is er aan de bovenstaande mensen gevraagd om een voorspelling te doen voor de wedstrijd v.v. Montfoort – SVL van aankomend weekend.

De voorspellingen van de clubleden zijn:
Ruud van der Linden verwacht een 3-1 overwinning voor zijn club Montfoort. ‘’Ik verwacht een mooie overwinning, omdat wij thuis spelen en omdat wij beter zijn.’’ Bovendien heeft v.v. Montfoort wat recht te zetten na het gelijkspel van afgelopen zaterdag volgens Van der Linden.

Marian van Schipstal verwacht dat v.v. Montfoort de drie punten in eigen huis behoudt. ‘’Op het moment zit SVL niet echt in een positieve flow en ik denk dat Montfoort zich aankomend weekend zal herpakken. Afgelopen zaterdag was namelijk te zien dat de jongens bereid zijn om voor elkaar te werken.’’ De voorzitter van v.v. Montfoort verwacht dat v.v. Montfoort de wedstrijd tegen SVL wint met 4-1.

Het VoetbalJournaal verwacht dat dit een spannende wedstrijd zal worden, waarin beide teams alles zullen geven en het publiek vermaken met een leuke wedstrijd vol vechtlust en inzet.

Het VoetbalJournaal bedankt v.v. Montfoort voor haar medewerking en wenst de club veel succes de rest van het seizoen!

CvdW: v.v. Montfoort - voorbeschouwing komend weekend