CvdW: ASC Nieuwland – Voorbeschouwing Komend weekend

Deze week was ASC Nieuwland de Club van de Week en komend weekend speelt het eerste elftal een thuiswedstrijd tegen FC Hilversum. De eerdere ontmoeting tussen beide ploegen eindigde in een 1-0 overwinning voor FC Hilversum.

Na de winterstop heeft ASC Nieuwland acht wedstrijden gespeeld, waarvan er slechts 3 wedstrijden gewonnen werden. Zo werd de eerste wedstrijd na de winterstop met 7-1 verloren van BFC. Een week later werd er in eigen huis met 2-0 gewonnen van Cobu Boys. In de wedstrijden die hierop volgden, werd er gewonnen van de Vecht (6-0) en Wartburgia (1-2). Daarnaast werd er gelijkgespeeld tegen Altius (2-2) en werd er verloren van de Meer (1-0), NiTA (5-4) en Waterwijk (1-3).

Fc Hilversum heeft na de winterstop de eerste wedstrijd verloren van Wartburgia (0-1), maar herpakte zich een week later tegen de Vecht door uit met 0-4 te winnen. In de wedstrijden die hierop volgden, werd er gewonnen JOS Watergraafsmeer (1-2), BFC (1-4) en AH’78 (0-5). Daarnaast werd er gelijkgespeeld tegen Olympia’25 (1-1) en NiTA (1-1) en werd er verloren van Buitenboys (1-2).

Deze week is er gesproken met Bart Jansen en Frank de Roo over o.a. hun betrokkenheid en hun rol binnen de club. Daarnaast is er aan de bovenstaande mensen ook gevraagd om een voorspelling te doen voor de wedstrijd ASC Nieuwland – FC Hilversum.

De voorspellingen van de clubleden
Bart Jansen voorspelt een 3-1 overwinning voor ASC Nieuwland. ‘’Afgelopen weekend hebben wij goede zaken gedaan door met 2-1 te winnen van Wartburgia. Wij staan nu negen punten boven de periode degradatieplek, dus zal de druk er nu een beetje vanaf moeten zijn. Thuis presteren wij over het algemeen heel goed.’’

Frank de Roo voorspelt een 2-1 overwinning voor ASC Nieuwland. ‘’Afgelopen weekend heeft het eerste ook gewonnen, dit was een echte teamprestatie. Als de jongens dit weekend als team voetballen, dan kunnen wij een goed resultaat behalen.’’

Op de ranglijst is het verschil tussen beide clubs aanzienlijk. ASC Nieuwland staat namelijk op de 8e plaats met 26 punten uit 19 wedstrijden, waar FC Hilversum op de 4e plek staat met 36 punten uit 19 wedstrijden. Het VoetbalJournaal verwacht een spannende wedstrijd waarin beide ploegen willen voetballen en voor elkaar (willen) werken.

Het VoetbalJournaal bedankt ASC Nieuwland voor haar medewerking en wenst de club veel succes de rest van het seizoen!

CvdW: ASC Nieuwland – Voorbeschouwing komend weekend

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Van Geest kan niet zonder FC ’s-Gravenzande

Henk van Geest is in het Westland bekend als DJ Henkie. Hij is ook een echt boegbeeld van de...

Stan Haanstra van VV Staphorst heeft vertrouwen in zijn ploeg

Vandaag spreken wij met Stan Haanstra, aanvaller van VV Staphorst. Haanstra heeft de jeugdopleiding van FC Groningen en Achilles...

‘Van vriendenteam naar eerste elftal’, Aldus Jaap Berendschot van UVV’40

Twee jaar geleden maakte Jaap Berendschot de overstap naar UVV'40. Niet om in het eerste te spelen, maar samen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.