Corne Didden gaat Technische Commissie R.W.B. versterken

De Technische Commissie van RWB bestaat uit 4 personen, John van de Werken, Berry Bruurmijn, Boyke Mungroop, Gerben Kuijsten en Antony Bruurmijn. Allen jongens die in het verleden in het 1e elftal van RWB hebben gevoetbald en dus weten hoe de voetballerij in elkaar zit. Versterking was echter een welkome wens van het viertal. De taak van de Technische Commissie valt bij RWB onder vrijwilligerswerk en is een behoorlijke klus als je weet dat het reilen en zeilen van RWB-1, RWB-2 en JO19 onder de Technische Commissie valt.

Corne Didden past heel goed in dit gezelschap want ook Corne is een oud 1e elftalspeler en praat dus dezelfde voetbaltaal. Lid van de Technische Commissie is niet de eerste vrijwilligerstaak van Corne Didden. Eerder was Corne leider van RWB Vrouwen Zondag en zijn laatse taak was leider van RWB-1.

Na een sabbatical van één jaar pakt Corne dus het vrijwilligerswerk bij RWB weer op en wordt lid van de Technische Commissie.

Klik hier voor meer informatie over VV RWB.
Klik hier voor een ander artikel.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

In gesprek met de dames 1 van sv MEC’07

Vandaag spreken we met de dames 1 van sv MEC’07. Dit team gevuld met unieke speelsters is erg hecht...

Glenn den Uijl: tweede seizoen als assistent-trainer bij TOGB

Glenn den Uijl is oud-speler van onder andere sc Heerenveen, Feyenoord en TOGB. Bij laatstgenoemde club heeft Glenn den...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.