Club van de Week-Bestuurslid Algemene Zaken Edwin Mous

0
439
Club-van-de-Week-Edwin-Mous

Edwin Mous is 38 jaar oud en is op 7-jarige leeftijd begonnen met voetballen. Hij speelde bij VV GOZ en ZBVH. Inmiddels speelt hij in het vierde van GOZ en is hij Bestuurslid Algemene Zaken bij de club.

Even voorstellen
Edwin komt al jaren bij GOZ en vindt het een prachtige club, omdat iedereen er welkom is. Ook heeft hij er veel familie en vrienden.  “Je bent bij GOZ geen nummertje, maar echt onderdeel van de familie. Dat vind ik erg mooi om te zien.”

Vrijwiligers functies
Toen Mous zestien was begon hij als vrijwilliger bij de club. Hij haalde toen het “oud” papier op in het dorp. Vervolgens is hij assistent penningmeester geworden. Inmiddels is hij sinds het seizoen 2020/2021 Bestuurslid Algemene Zaken. In deze functie is Mous verantwoordelijk voor het aansturen van de commissies Evenement&Activiteiten, Vrijwilligers, Terrein&Opstal, Sponsoren en Kantine.

Waar staat GOZ voor?
Edwin Mous streeft ernaar om als Algemeen Bestuurslid te besturen volgens de normen en waarden van GOZ. “GOZ is een vereniging met een rijke historie, waar een goede balans is tussen prestatie en recreatie. De jeugd wordt opgeleid volgens de normen en waarden die bij GOZ van toepassing zijn. De club vindt het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij de vereniging. GOZ draait op vrijwilligers. Hierom stimuleert de club dat iedereen die betrokken is bij de club een steentje bijdraagt. Om dit mogelijk te maken stimuleert de club opleidingen en cursussen voor leden en probeert de club open en transparant te zijn.”

Ambities als bestuurslid
Edwin spreekt niet graag over zichzelf, maar spreekt liever in de “wij vorm”. Hij geeft namelijk aan alles samen te doen met de vrijwilligers/commissies. “Samen met onze geweldige vrijwilligers/commissies zijn we momenteel bezig met de energietransitie van het terrein ook zijn we sponsorcommissies aan het formeren en zijn we bezig met het VOG Beleid. Verder zijn we erg druk bezig met de voorbereidingen van het 75-jarig jubileum van de club, wat volgend seizoen plaats vindt. We willen de vereniging klaarstomen voor de volgende generatie. Hierbij zijn gezelligheid, veiligheid, gezondheid en sportiviteit de speerpunten. Op basis hiervan wil ik samen met mijn kompaan een beleidsplan opstellen dat zo compleet mogelijk is voor de volgende generatie.”

Klik hier voor meer artikelen over GOZ
Klik hier voor meer informatie over GOZ