CKC – SDV (7-1) haalt de rust niet

0
152

Na het ‘onverwachtste’ kampioenschap van CKC vorige week bij FC Banlieue stond vandaag het kampioensfeest op het programma. Voordat dit feest kon losbarsten moest er eerst nog wel afgerekend worden met SDV. CKC wil namelijk het seizoen als ongeslagen kampioen eindigen.
_NEW_Fysiotherapie Rozenburcht_250097
Na de gezamenlijke maaltijd komt normaal altijd een wedstrijdbespreking. Nu hadden de ouders, vriendinnen, broer of zussen van de spelers en staf, allemaal een filmpje ingestuurd. Onze fotograaf Mario Sliep heeft hier een mooie complicatie van gemaakt. Het werkte zeer motiverend, want vanaf minuut één vlogen de CKC spelers er bovenop. Wat direct in de 3e minuut leidde voor de 1-0, een combinatie van achteruit die via Kaj Platteschor bij Björn Setoe terecht kwam, die schitterend inschoot. In de vijfde minuut was het alweer 2-0. Wederom een combinatie tussen Kaj Platteschor en Björn Setoe die deze combinatie fraai afrondde. In de achtste minuut zag Joey van Oosten op rechts Nick Koster diepgaan. Hij gaf de bal strak voor de goal waar opnieuw Björn Setoe de bal afwerkte en een onvervalste hattrick neerzette binnen acht minuten.

Daarna liet CKC de teugels eventjes vieren ondanks dat er toch een drietal fraaie kansen werden gecreëerd. Deze gingen er helaas niet in dankzij de vingertoppen van de doelman van SDV. Daarna deed SDV wat terug dankzij een slordig moment in de verdediging van CKC. Na dit moment van onoplettendheid ging de ploeg van Mario Meijer weer verder met doelpunten maken. Voor de rust scoorde Nick Koster de 4-1, Björn Setoe de 5-1 en Nick Koster ook met de 6-1. Het laatste doelpunt werd gemaakt door Mark de Borst. Na een slimme vrije trap van Jeffrey Bourne kwam hij helemaal vrij voor de doelman van SDV en maakte de 7-1.

Vervolgens ontstond er een schandalig optreden van enkele spelers van de bezoekers. Zij gingen met elkaar op de vuist en dit leidde ertoe dat de scheidsrechter in de 41e minuut alvast affloot voor de rust om even af te koelen. Na een tijdje bleek dat SDV niet meer genoeg spelers kon opstellen om de tweede helft te spelen en dus werd de wedstrijd definitief gestaakt.
Dominos_voorjaar2021Na dit smetje moest er toch nog een huldiging plaatsvinden op het hoofdveld van sportpark ’t Veer. De spelers kregen een medaille van de KNVB en ook werd er een schaal uitgereikt. Aanvoerder Ruben Schippers ontving deze van oud eerste elftal speler Jan van Welie die zelf ook kampioen is geworden met CKC. Wat nog restte was een groot feest op het terrein van CKC.

Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst 1 dlp., Jeffrey Bourne, Stefan Brons, Damien Huijbregtse, Ruben Schippers, Kaj Platteschor, Joey van Oosten, Yairo van Horik, Björn Setoe 4 dlp. en Nick Koster 2dlp. Reserves: Karel Bleichrodt, Jaimie de Jong, Victor Loop, Daan Oostdijk, Finn Zijta, Swen Copier, Mike v.d. Spoel en Jesse Loozen.