Bruse Boys 2 heeft trainer voor het nieuwe seizoen binnen

0
149

Met ingang van het seizoen 2020-2021 is Nico Schoute de kersverse trainer van het 2e elftal van Bruse Boys. De reserves van de club uit Schouwen-Duiveland halen hiermee een oude bekende terug, Schoute is zeker geen vreemde in ‘Bru’. In het seizoen 2004-2005 en het daaropvolgende seizoen werd hij als hoofdtrainer tweemaal kampioen met Bruse Boys 1. Het vlaggenschip promoveerde toentertijd van de vierde naar de tweed klasse, een prestatie van formaat.

De Zeeuwse trainer beleefde ooit al een tweede termijn in het welbekende mosseldorp. Van 2013 tot 2016 was hij ook al trainer van het 2e elftal. Schoute had in het verleden louter Zeeuwse clubs onder zijn hoede, eerder was hij ook trainer bij Brouwershaven, WIK ’57, Duiveland en MEVO, het voormalige MZC’11.

De Schouwse club had echter nog meer goed nieuws; eerder waren zij al blij om te kunnen melden dat ook Jeroen Klink en Ruud Duffener zich nog een jaar willen inzetten voor de reserves. Jeroen zal wederom als assistent betrokken blijven en Ruud zal de taak van verzorger op zich nemen.

Bruse Boys meldt op hun sociale kanalen verheugd te zijn met deze ontwikkelingen, men verwelkomt Nico van harte en wensen hem veel succes, maar bovenal plezier, bij het 2e elftal. Het tweede elftal komt komend seizoen uit in de reserve eerste klasse.

Lees hier meer informatie over Bruse Boys.
Lees hier meer artikelen over Bruse Boys.

Bron: Bruse Boys