Brouwershaven maakt zich op geslaagd jubileumjaar

ASV Brouwershaven was de laatste vereniging die aan bod kwam in het programma ‘Onze Club’, gepresenteerd door Omroep Zeeland-sportjournalist Jan-Jaap Corré. In dat programma liep voorzitter Sven Vermeijden als wat vooruit op het jaar 2018. Het jaar waarin de club 90 jaar bestaat.

120 leden telt de club, dat zijn thuiswedstrijden speelt op sportpark Onder De Molen. Toch worden die wedstrijden niet op het gewenste niveau gespeeld; namelijk in de reserveklasse. Een terugkeer naar de standaardklasse? ,,Dat zou de kroon op het werk zijn”, antwoordde voorzitter Vermeijden destijds in het tv-programma. Begin januari werd bekend dat een terugkeer zo goed als zeker ook gaat gebeuren.

Aanwas
Want vanaf volgend seizoen wil Brouwershaven weer uitkomen in de vierde klasse van het standaardvoetbal, nadat het in 2013 een stapje terugdeed. Destijds kon de vereniging de eigen boontjes maar moeilijk doppen, tegenwoordig is er veel aanwas vanuit de hoogste jeugd. Tel daarbij op dat de nog jonge eerste selectie ook als koploper de winterstop inging in de reserve vijfde klasse. Het moet zodoende een mooi jubileumjaar worden in Brouwershaven.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

De “stoere” prestatie van Hannah Schilders bij Jong-Brabant Dames

Hannah Schilders is 25 jaar oud en speelt bij Jong Brabant Dames 1. Dit is volgens haar zelf een...

Job Lamers de ambitieuze keeper van OJC Rosmalen JO17-1

Vandaag spreken wij met Job Lamers, de 16-jarige keeper van OJC Jo17-1. Momenteel zit Job in zijn eerste seizoen...

Talpa Network lanceert derde podcast van ‘The Cast’: De Groundhoppers

Vandaag lanceert Talpa Network 'De Groundhoppers’, een podcast van Metin Karatas en Kevin Kraan die verschillende voetbalclubs afreizen die...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.