Bristol vrouwen van start in de beker

Afgelopen woensdag werd het seizoen begonnen met de eerste ronde van de beker competitie. Voor de Bristol vr de eerste echte test, en een interessante wedstrijd tegen Bress.

banner_koningsport_small_VJ

Puur toeval werden de Roosendaalse dames gekoppeld aan Bress, en dit was vorig seizoen nog vr 2 van Bristol. Het was er dus alles aan gelegen om de nieuwkomer de slagboom dicht te gooien naar de tweede ronde.

Er werd van het eerste tot de laatste fluitsignaal gevochten op alle fronten. Het was vooral de debutant Inge Peeters die een grote rol van betekenis speelde. Zij nam zowel de openingstreffer voor haar rekening, en scoorde de beslissende. Na een achterstand van 2-4 trokken de Roosendaalse dames de overwinning over de streep.  Tijdens deze avond droeg Senna El Messaoudi voor het eerst het shirt van Bristol.

klik hier voor meer artikelen over Bristol
klik hier voor meer informatie over Bristol

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Hakan Copur is klaar voor volgende stap bij MVV’27

Hakan Copur schuift deze zomer één stoeltje op naast de dug-out bij MVV’27. Het 43-jarige voetbaldier wordt van assistent...

Eerste seizoen bij Spui bevalt Niels de Zwarte uitstekend

SPUI – Voor Niels de Zwarte was er bij FC Axel niet of nauwelijks vooruitzicht op een basisplaats of...

Monaim Elbousaksaki maakt de overstap van vv Vrederust naar MOC’17 J019-1

Vandaag gaan we in gesprek met Monaim Elbousaksaki, een ervaren trainer die onlangs de overstap heeft gemaakt van v.v....

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.