Bristol Vrouwen ruilen shirtje met KNVB

De KNVB viert dit jaar dat het georganiseerde amateurvoetbal 130 jaar bestaat. De Nederlandse voetbalbond staat daarom dit seizoen stil bij de viering hiervan.Om dit jubileum te vieren is een uniek jubileumshirt ontwikkeld waarvan elke vereniging in Nederland dit seizoen één exemplaar krijgt. Als aandenken hoopt de KNVB dat de shirts een mooi plekje krijgen. Het patroon op het shirt bestaat uit een samenspel van vormen en vlakverdelingen Een waar collectors item dat hopelijk een mooie plaats in jullie kantine krijgt. Als aandenken aan het feit dat we met elkaar het Nederlandse voetballandschap vormen en kleur geven.

target="_blank"

In de traditie van het alom bekende ritueel ‘shirtje ruilen’ komt de KNVB in de komende maanden niet alleen naar alle amateurclubs toe om het shirt uit te reiken, maar ook om een shirt van de vereniging zelf te ontvangen. Het uiteindelijke doel? Zorgen dat alle shirts uit het Nederlandse amateurvoetbal een ereplaats krijgen op de KNVB Campus in Zeist.

Vorige week was het de buurt aan de oudste zaalvoetbalvereniging van Roosendaal. Als ondersteunend bondslid reikte Michael Thijs het oranje shirt uit aan Hans Lauwen. De dames kwamen mee op de foto voordat zij moesten spelen. Bristol had zelf een uniek shirt laten maken met speciale tekst: #1 indoor soccer team in R.Daal since 1977.

Meer informatie over de KNVB vindt u hier.
Of lees hier een ander artikel over de vrouwen van Bristol.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

De “stoere” prestatie van Hannah Schilders bij Jong-Brabant Dames

Hannah Schilders is 25 jaar oud en speelt bij Jong Brabant Dames 1. Dit is volgens haar zelf een...

Job Lamers de ambitieuze keeper van OJC Rosmalen JO17-1

Vandaag spreken wij met Job Lamers, de 16-jarige keeper van OJC Jo17-1. Momenteel zit Job in zijn eerste seizoen...

Talpa Network lanceert derde podcast van ‘The Cast’: De Groundhoppers

Vandaag lanceert Talpa Network 'De Groundhoppers’, een podcast van Metin Karatas en Kevin Kraan die verschillende voetbalclubs afreizen die...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.