Bristol vr.1 wint chaotisch potje van Barendrecht vr.1

Bristol Vr.1 begon tegen Barendrecht Vr1 erg chaotisch de dames stonden in het begin niet goed. Daardoor waren er ook veel kansen voor Barendrecht via de zijkanten van het veld. Naarmate de speelminuten verstreken ging het een stukje beter. Bristol ging positioneel beter staan en creëerde daardoor meer kansenAchterin stond het beter en kreeg Barendrecht steeds minder mogelijkheden. Bristol Vr1 stond in de rust dan ook op een 4-1 voorsprong. De doelpunten werden gemaakt door Rivke de Draaijer (2x), Tessa van Diest en Angelique Hage.

Bij de rust zijn er bij Bristol Vr.1 nog een paar verbeterpuntjes besproken . Toen de tweede helft begon speelden Bristol goed en zochten steeds het doel van de tegenstander op. Het team bleef kansen creëren en scoorde nog twee doelpunten, deze zijn gemaakt door Griffith Vaissaire en Angelique Hage. Toch ging het in de laatste fase weer chaotischer en sloeg de vermoeidheid toe. Hierdoor kon Barendrecht ook nog twee keer scoren. Bristol had meer tegendoelpunten kunnen hebben, maar de vrouwen moeten blij zijn dat ze beschikken over één van de beste keepster: Jade Massing. Dankzij haar goede reddingen bleef het maar bij drie tegentreffers.

Komende drie wedstrijden zal er uit een heel ander vaatje getapt moeten worden. Het spel zal dan aanzienlijk beter moeten om Feijenoord 2 a.s. woensdag, Brabantia (beker) en de huidige koploper Mazzelstars te kunnen verslaan.

Het tweede team van de vrouwen speelde gelijktijdig tegen Mazelstars 2. Het was de kraker tussen de nummer 1 en 2 van de ranglijst, in het Topsportcentrum Rotterdam. Bristol vr 2 kwam al vrij vroeg op een achterstand, maar deze werd ook rap gecorrigeerd. Beiden teams wisten het doel van de tegenstander snel te vinden, waardoor de stand drie minuten voor tijd uitkwam op een 3-2 voor Bristol vr 2. Echter kon het team uit Zoetermeer toch nog de gelijkmaker binnen schieten. Waardoor 3-3 de uiteindelijke eindstand werd.

Bron: Bristolteam

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

RKVV Roosendaal MO15-1 gaat voor het hoogste haalbare!

Vandaag spreken we met Michel Gremmen; trainer/leider RKVV Roosendaal Meiden onder 15-1. Dit gezellige damesteam is door jaren heen...

Eliza Umans: van speelster naar trainster bij VVOG

Eliza Umans stopte op 21-jarige leeftijd met voetballen bij VVOG. “Ik raakte het plezier kwijt”, vertelt Umans. De oud-speelster...

Cluzona Dames 1 kent elkaar door en door!

Cluzona Dames is 1 is een gezellig en jong team dat graag presteert in de eerste, tweede maar ook...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.