Bristol vr 1 strijden tegen de lastige 2e van Den Haag

0
117

De thuisploeg kwam wederom met een iets andere bezetting het veld in. Het werd al vlot duidelijk dat deze nieuwkomers gevaarlijke speelsters waren. Het was even zoeken wat de sterke punten van hen waren. Lang hoefde men te te wachten want binnen tien minuten lagen er twee achter Jade Messing. Vanuit de kant werd gevraagd om te bewaren en geconcentreerd te blijven spelen. Dit werd goed opgepakt want vanuit de afgesproken tactiek was het Corina Luijks die de stand in drie minuten gelijk trok. Vijf minuten voor de pauze was het Anisah Karahan die de 2-3 binnen wist te tikken.

n de rust werd aangegeven dat het vlot en goed verliep en dit verder op te pakken. Er bleek al snel roet in het eten worden gegooid omdat Anisah voor twee minuten naar het strafballen moest. Met veel vechtlust, en hard werken kwam Bristol vr 1 door deze lastige minuten heen. Super zonde dat al deze energie bijna voor niks was geweest. Met nog vijf minuten op de klok was het Den Haag die de 3-3 liet aantekeken. Het leek op een gelijkspel af te stevenen. Maar het was twee minuten voor tijd dat Griffith Vaissaire wegdraaide van haar directe tegenstander en de 3-4 binnen schoot. Den Haag ging extra drukken met de keepster als extra wapen. Maar een goede redding van Jade Messing werd het laatste fluitsignaal behaald.

Woensdag 11 maart staat de absolute kraken op het programma. Thuis moet het directe concurrent opnieuw proberen te verslaan om zodoende op vier punten voorsprong te komen.

Jamie en Elsbeth van het 2e team super bedankt voor het meedoen.