Bristol Vr 1 heeft alles in eigen hand

Er breken spannende tijden aan voor beiden damesteams van Bristol Vr. Het tweede is zo goed als kampioen en het eerste team blijft nog steeds de ranglijst aanvoeren in de hoofdklasse.

De prijs voor promotie naar de ere divisie gaat tussen de Roosendaalse formatie en die van Mazzelstars uit Zoetemeer. Woensdag moest het team het opnieuw opnemen tegen HBSS. Het bleek wederom een lastige tegenstander. Het team kwam met een iets andere bezetting binnen de lijnen in sporthal de Roos. De bezoekers kwamen diep in de eerste helft op een voorsprong, en dat was ff schrikken. De deuren gingen onmiddellijk op slot en er was nauwelijks een doorkomen aan. Het tempo was veel te laag waardoor het gaatje nauwelijks gevonden kon worden. Toch was het Corina Luijks die de keepsters wist te passeren. Lang was het niet genieten want HBSS nam het heft in handen en kwam wederom op voorsprong. Vlak voor tijd was het weer topschutter Luijks die de trekker overhaalde en de ruststand op 2-2 bepaalde.

In de tweede helft werd er wat feller gestart en was het initiatief voor Bristol. Geschrokken van de goede tegenstand moest het van een ander vaatje tappen. Met nog acht minuten op de klok werd vanuit de counter de overwinning binnen gehaald. Dankzij goede reddingen van o.a. Jade Massing kon Corina Luijk en Rivke de Draaier 2x de drie punten in eigen huis houden.

Meer informatie over Bristol VR 1 vindt u hier.
Of lees hier het vorige artikel over Bristol.

Foto: Luc van Leeuwe

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

WK-Praatjes: Marokko en Portugal zitten bij de laatste acht

De laatste achtste finales zijn gespeeld en daarmee zijn alle kwartfinales bekend. Vandaag kijken we terug naar de laatste...

Van Hooijdonk van Bavel is harde werker van beroep

Een harde werker, op en buiten het veld. Met een kwekerij in champignons weliswaar een andere tak van sport,...

Sv Smerdiek VR30+ heeft bijzondere manier om op te warmen

Vandaag gaan we in gesprek met Roxanne van Iwaarden van de vrouwen van SV Smerdiek. Roxanne is op haar...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.