Bristol ontloopt directe degradatie:

Het was erop, of eronder vrijdag in Terborg. Een rechtstreekse degradatie duel was de insteek tussen de nummer elf en tien. Bristol en Brasil deelde samen zeven punten, en wie zou verliezen zou rechtstreeks degraderen.

target="_blank"

 

Na een lange rit van ruim anderhalf uur waren de Roosendalers er klaar voor. In het begin begon de thuisploeg zeer voortvarend. In de kluts was het laatste zetje nodig om de 1-0 binnen te schieten. Niet lang daarna was er een eigen doelpunt nodig voor de gelijkmaker. Het spel golfde op en neer en het was Tim van Noord die de 1-2 voor zijn rekening nam. Echter knokte Brasil zich weer terug in de wedstrijd 2-2. Vlak voor rust was het Adnane Samra die opnieuw de voorsprong kon laten noteren. Zat het de gehele competitie tegen voor de Roosendalers nu zat het een keer mee want weer was er een eigen doelpunt van de thuisploeg 2-4.

In de tweede helft gaf Brasil vol gas en kwam er meer ruimte in de verdediging. Weer was het Adnane Samra die via een snelle counter de doelman omzeilde 2-5. De gasten deden nu de turbo aan om alles uit de kast te halen, maar Scot Colkin groeide in de wedstrijd en hield alles tegen. De definitieve knock-out kwam van Damiano Vaudo 2-6

Door deze overwinning speelt Bristol nu de nacompetitie. De competitie kan uitlopen met nog ee+ns vijf wedstrijden. Allereerst tegen een ploeg uit de topklasse waarin de geel/zwarte een jaar geleden nog kampioen in werden.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

De kassa rinkelt tijdens Week van het geld

Breda, 31 maart 2023 – Afgelopen week stond de Week van het geld 2023, met als thema “Bedwing the...

VV Drechtstreek JO8-1 heeft ‘toetje’ al binnen

PAPENDRECHT - In de ‘schaduw’ van het eerste team, dat dit seizoen in de derde klasse weer kleur op...

‘Dat woord accepteren we hier bij Unitas’30 niet!’

Schelden met kanker? Dat is op en rond het complex van Unitas'30 vanaf nu verleden tijd. Tenminste, dat hopen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.