Bristol met de hakken over de sloot door

0
119

Met de hakken over de sloot heeft Bristol zich geplaatst voor de volgende ronde in de nacompetitie. Cromwiel maakte het de Roosendalers weer knap lastig. Doordat de eerste wedstrijd was gewonnen zou een gelijkspel volstaan om door te gaan. Maar het team uit Steenbergen kon de strafschoppen reeks net niet bereiken doordat het één doelpunt te kort kwam.

Opnieuw stonden de spelers van de thuisploeg flink te slapen. Cromwiel was weer veel feller in de duels en counterde er lustig op los. De omschakeling was om te huilen, en Cromwiel liep al snel uit naar een 0-4 voorsprong. De donkere wolken hingen boven het dak. Het zag er zeker niet goed uit en degradatie kwam wel heel dichtbij. Met een 1-4 achterstand was de deur voor behoud potdicht.

In de tweede 25 minuten was het Karim Didi die het op zijn heupen kreeg. Met zijn inzicht, en tactisch goed verdediging nam hij het zinkend schip ter hand. Hoogstpersoonlijk schoot hij de aansluitingstreffer binnen de palen. De thuisploeg trok de stand naar een 6-4 voorsprong. Met nog drie minuten op de klok werd het spel slordiger, en Cromwiel knokte zich terug tot wederom een voorsprong. De Steenbergenaren moesten nog een doelpunt maken om strafschoppen te realiseren.

Tot dit eindspektakel kwam het niet. Bristol heeft lijfsbehoud nog steeds in eigen hand. Volgend week is Fc Morado uit Nijmegen de volgende tegenstander in Rucphen.