Bristol met de hakken over de sloot door

Met de hakken over de sloot heeft Bristol zich geplaatst voor de volgende ronde in de nacompetitie. Cromwiel maakte het de Roosendalers weer knap lastig. Doordat de eerste wedstrijd was gewonnen zou een gelijkspel volstaan om door te gaan. Maar het team uit Steenbergen kon de strafschoppen reeks net niet bereiken doordat het één doelpunt te kort kwam.

Opnieuw stonden de spelers van de thuisploeg flink te slapen. Cromwiel was weer veel feller in de duels en counterde er lustig op los. De omschakeling was om te huilen, en Cromwiel liep al snel uit naar een 0-4 voorsprong. De donkere wolken hingen boven het dak. Het zag er zeker niet goed uit en degradatie kwam wel heel dichtbij. Met een 1-4 achterstand was de deur voor behoud potdicht.

In de tweede 25 minuten was het Karim Didi die het op zijn heupen kreeg. Met zijn inzicht, en tactisch goed verdediging nam hij het zinkend schip ter hand. Hoogstpersoonlijk schoot hij de aansluitingstreffer binnen de palen. De thuisploeg trok de stand naar een 6-4 voorsprong. Met nog drie minuten op de klok werd het spel slordiger, en Cromwiel knokte zich terug tot wederom een voorsprong. De Steenbergenaren moesten nog een doelpunt maken om strafschoppen te realiseren.

Tot dit eindspektakel kwam het niet. Bristol heeft lijfsbehoud nog steeds in eigen hand. Volgend week is Fc Morado uit Nijmegen de volgende tegenstander in Rucphen.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Almkerk 5 wint altijd drie helften en playbackshows?

Vandaag spreken we met Almkerk 5. De heren zijn het jongste vriendenteam van Almkerk en de beste uit de...

WK-Praatjes: Marokko en Portugal zitten bij de laatste acht

De laatste achtste finales zijn gespeeld en daarmee zijn alle kwartfinales bekend. Vandaag kijken we terug naar de laatste...

Van Hooijdonk van Bavel is harde werker van beroep

Een harde werker, op en buiten het veld. Met een kwekerij in champignons weliswaar een andere tak van sport,...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.