Bristol heren zijn klaar voor de nacompetitie

0
103

De heren hebben de regulieren competitie winnend afgesloten. In de enige echte thuishaven van Bristol sporthal de Roos werd Transito met 6-5 verslagen.

Vooraf werden eerst nog de dames uitvoering in het zonnetje gezet. In een ere haag werden zij één voor één binnen geroepen onder luid applaus van ook de gasten uit Werkendam Transito. De beker winst was niet ontgaan bij de gemeente Roosendaal, want wethouder van sport de heer Rene van Ginderen was hierbij aanwezig. En gaf een indrukwekkende speech.

De wedstrijd van het eerste team werd onder weinig druk gespeeld. De bezoekers konden niks meer winnen, en Bristol had zich al geplaatst voor de nacompetitie. Toch bleek het geen vriendschappelijk potje. Met felle duels, maar fair werd er gevochten om elke bal. Voor Bristol wel een nuttige overwinning omdat het de winnende moot wilde behouden.

Met een 6-5 overwinning kan het zich nu opmaken voor behoud in de 1e divisie. In de eerste ronde gaat het zich nu voor de tweestrijd opmaken tegen Cromwiel.

Doelpuntenmakers: Yazid Shril 1x, Rick de Jong 2x en Tim van Noord 3x