Bristol heren zijn klaar voor de nacompetitie

De heren hebben de regulieren competitie winnend afgesloten. In de enige echte thuishaven van Bristol sporthal de Roos werd Transito met 6-5 verslagen.

Vooraf werden eerst nog de dames uitvoering in het zonnetje gezet. In een ere haag werden zij één voor één binnen geroepen onder luid applaus van ook de gasten uit Werkendam Transito. De beker winst was niet ontgaan bij de gemeente Roosendaal, want wethouder van sport de heer Rene van Ginderen was hierbij aanwezig. En gaf een indrukwekkende speech.

De wedstrijd van het eerste team werd onder weinig druk gespeeld. De bezoekers konden niks meer winnen, en Bristol had zich al geplaatst voor de nacompetitie. Toch bleek het geen vriendschappelijk potje. Met felle duels, maar fair werd er gevochten om elke bal. Voor Bristol wel een nuttige overwinning omdat het de winnende moot wilde behouden.

Met een 6-5 overwinning kan het zich nu opmaken voor behoud in de 1e divisie. In de eerste ronde gaat het zich nu voor de tweestrijd opmaken tegen Cromwiel.

Doelpuntenmakers: Yazid Shril 1x, Rick de Jong 2x en Tim van Noord 3x

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Van Geest kan niet zonder FC ’s-Gravenzande

Henk van Geest is in het Westland bekend als DJ Henkie. Hij is ook een echt boegbeeld van de...

Stan Haanstra van VV Staphorst heeft vertrouwen in zijn ploeg

Vandaag spreken wij met Stan Haanstra, aanvaller van VV Staphorst. Haanstra heeft de jeugdopleiding van FC Groningen en Achilles...

‘Van vriendenteam naar eerste elftal’, Aldus Jaap Berendschot van UVV’40

Twee jaar geleden maakte Jaap Berendschot de overstap naar UVV'40. Niet om in het eerste te spelen, maar samen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.