Bristol – De langverwachte titel is binnen!

Eindelijk eindelijk! De langverwachte titel is binnen. In het jubileumjaar van Bristol is het kampioen geworden in de topklasse. Stad Roosendaal krijgt een zaalvoetbalploeg op het een na hoogste platform.

De manschappen moesten gisteren de resterende  16 minuten uitspelen in Eindhoven. Het gestaakte duel had een stand van 1-1. Bristol moest het duel aanvangen vijf minuten met een man minder. Dit werd 3 minuten stand gehouden toen Botafogo wist te scoren. Met een 2-1 achterstand had het 13 minuten de tijd om deze om te buigen. Nadat de 2-2 was gemaakt kwamen de rood/zwarte opnieuw op voorsprong. In een troosteloze kampioenswedstrijd ging Bristol met 3-7 als winnaar het veld af.

“Het is uniek dat we na 18 jaar weer een kampioenswedstrijd kunnen vieren. “We wisten dat dit de unieke kans was aangezien het tegen Gestel en Kawin niet makkelijk zou gaan worden”, aldus Van Hans Lauwen. ” We gaan nu onze verdere sportieve plicht doen aangaande de tweede periode poule We moeten deze duels als een normale wedstrijd benaderen, maar deze klus is geklaard nu verder! Bristol gaat hun vaste thuisbasis na 4 jaar verlaten. Sporthal de Roos kan ons niet meer bieden wat nodig is. Na onderhandelingen komen we er met een andere vereniging niet uit, en dat is jammer.

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

SVV heeft eerste bouwstenen gelegd met trainer Ramon Bronkhorst

Hij zag veel spelers komen, maar ook weer veel gaan. Voor trainer Ramon Bronkhorst stond zijn eerste jaar in...

Liesblessure zet streep door seizoen van Sven de Clippelaar bij Vogelwaarde

VOGELWAARDE – Langzaam kreeg Sven de Clippelaar net voor winter last van ‘pijntjes’. Maar op den duur bleek het...

Ron Luijten vertrekt door de voordeur bij vv Nieuwerkerk

Het droomafscheid van Ron Luijten bij Nieuwerkerk laat zich niet moeilijk raden. Maar zelfs als de bewoners van sportpark...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.